A. SEMERCİ And A. D. ÇELİK, "Süt Sığırcılığı İşletmelerinde Sermaye Yapısı: Hatay İli Örneği," Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.34, no.3, pp.201-209, 2017
SEMERCİ, A. And ÇELİK, A. D. 2017. Süt Sığırcılığı İşletmelerinde Sermaye Yapısı: Hatay İli Örneği. Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.34, no.3 , 201-209.
SEMERCİ, A., & ÇELİK, A. D., (2017). Süt Sığırcılığı İşletmelerinde Sermaye Yapısı: Hatay İli Örneği. Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.34, no.3, 201-209.
SEMERCİ, ARİF, And AHMET DURAN ÇELİK. "Süt Sığırcılığı İşletmelerinde Sermaye Yapısı: Hatay İli Örneği," Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.34, no.3, 201-209, 2017
SEMERCİ, ARİF And ÇELİK, AHMET D. . "Süt Sığırcılığı İşletmelerinde Sermaye Yapısı: Hatay İli Örneği." Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.34, no.3, pp.201-209, 2017
SEMERCİ, A. And ÇELİK, A. D. (2017) . "Süt Sığırcılığı İşletmelerinde Sermaye Yapısı: Hatay İli Örneği." Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.34, no.3, pp.201-209.
@article{article, author={ARİF SEMERCİ And author={AHMET DURAN ÇELİK}, title={Süt Sığırcılığı İşletmelerinde Sermaye Yapısı: Hatay İli Örneği}, journal={Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2017, pages={201-209} }