Atıf Formatları
Gıda Katkı Maddelerinin Kullanımı İle İlgili Kuruluşlar Yasal Düzenlemeler ve Uluslararası Numaralandırma
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. ELMALI, "Gıda Katkı Maddelerinin Kullanımı İle İlgili Kuruluşlar Yasal Düzenlemeler ve Uluslararası Numaralandırma," Turkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics , vol.2, no.2, pp.11-17, 2016

ELMALI, M. 2016. Gıda Katkı Maddelerinin Kullanımı İle İlgili Kuruluşlar Yasal Düzenlemeler ve Uluslararası Numaralandırma. Turkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics , vol.2, no.2 , 11-17.

ELMALI, M., (2016). Gıda Katkı Maddelerinin Kullanımı İle İlgili Kuruluşlar Yasal Düzenlemeler ve Uluslararası Numaralandırma. Turkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics , vol.2, no.2, 11-17.

ELMALI, MEHMET. "Gıda Katkı Maddelerinin Kullanımı İle İlgili Kuruluşlar Yasal Düzenlemeler ve Uluslararası Numaralandırma," Turkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics , vol.2, no.2, 11-17, 2016

ELMALI, MEHMET. "Gıda Katkı Maddelerinin Kullanımı İle İlgili Kuruluşlar Yasal Düzenlemeler ve Uluslararası Numaralandırma." Turkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics , vol.2, no.2, pp.11-17, 2016

ELMALI, M. (2016) . "Gıda Katkı Maddelerinin Kullanımı İle İlgili Kuruluşlar Yasal Düzenlemeler ve Uluslararası Numaralandırma." Turkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics , vol.2, no.2, pp.11-17.

@article{article, author={MEHMET ELMALI}, title={Gıda Katkı Maddelerinin Kullanımı İle İlgili Kuruluşlar Yasal Düzenlemeler ve Uluslararası Numaralandırma}, journal={Turkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics}, year=2016, pages={11-17} }