Atıf Formatları
Gastronomi Turizmi Kapsamında Yenilebilir Otlar Üzerine Yapılan Araştırmaların İncelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. ŞİMŞEK And E. GÜLEÇ, "Gastronomi Turizmi Kapsamında Yenilebilir Otlar Üzerine Yapılan Araştırmaların İncelenmesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.2, pp.1542-1551, 2020

ŞİMŞEK, A. And GÜLEÇ, E. 2020. Gastronomi Turizmi Kapsamında Yenilebilir Otlar Üzerine Yapılan Araştırmaların İncelenmesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.2 , 1542-1551.

ŞİMŞEK, A., & GÜLEÇ, E., (2020). Gastronomi Turizmi Kapsamında Yenilebilir Otlar Üzerine Yapılan Araştırmaların İncelenmesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.2, 1542-1551.

ŞİMŞEK, AYKUT, And ENES GÜLEÇ. "Gastronomi Turizmi Kapsamında Yenilebilir Otlar Üzerine Yapılan Araştırmaların İncelenmesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.2, 1542-1551, 2020

ŞİMŞEK, AYKUT And GÜLEÇ, ENES. "Gastronomi Turizmi Kapsamında Yenilebilir Otlar Üzerine Yapılan Araştırmaların İncelenmesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.2, pp.1542-1551, 2020

ŞİMŞEK, A. And GÜLEÇ, E. (2020) . "Gastronomi Turizmi Kapsamında Yenilebilir Otlar Üzerine Yapılan Araştırmaların İncelenmesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.2, pp.1542-1551.

@article{article, author={AYKUT ŞİMŞEK And author={ENES GÜLEÇ}, title={Gastronomi Turizmi Kapsamında Yenilebilir Otlar Üzerine Yapılan Araştırmaların İncelenmesi}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2020, pages={1542-1551} }