E. Yıldız Et Al. , "Sıcak Su Uygulamalarının Hana Fuyu Trabzon Hurmalarında Soğukta Muhafazaya Etkileri," Meyve Bilimi , vol.2, no.2, pp.1-8, 2015
Yıldız, E. Et Al. 2015. Sıcak Su Uygulamalarının Hana Fuyu Trabzon Hurmalarında Soğukta Muhafazaya Etkileri. Meyve Bilimi , vol.2, no.2 , 1-8.
Yıldız, E., Özdemir, A. E., Toplu, C., Duman, C., & Ünlü, M., (2015). Sıcak Su Uygulamalarının Hana Fuyu Trabzon Hurmalarında Soğukta Muhafazaya Etkileri. Meyve Bilimi , vol.2, no.2, 1-8.
Yıldız, Ercan Et Al. "Sıcak Su Uygulamalarının Hana Fuyu Trabzon Hurmalarında Soğukta Muhafazaya Etkileri," Meyve Bilimi , vol.2, no.2, 1-8, 2015
Yıldız, Ercan Et Al. "Sıcak Su Uygulamalarının Hana Fuyu Trabzon Hurmalarında Soğukta Muhafazaya Etkileri." Meyve Bilimi , vol.2, no.2, pp.1-8, 2015
Yıldız, E. Et Al. (2015) . "Sıcak Su Uygulamalarının Hana Fuyu Trabzon Hurmalarında Soğukta Muhafazaya Etkileri." Meyve Bilimi , vol.2, no.2, pp.1-8.
@article{article, author={Ercan Yıldız Et Al. }, title={Sıcak Su Uygulamalarının Hana Fuyu Trabzon Hurmalarında Soğukta Muhafazaya Etkileri}, journal={Meyve Bilimi}, year=2015, pages={1-8} }