Atıf Formatları
Kırmızı Biber Kurutma Yöntemleri ve Kurutmada Dikkat Edilecek Hususlar, Tarım İl Müdürlüğü, Gaziantep.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. DİDİN, "Kırmızı Biber Kurutma Yöntemleri ve Kurutmada Dikkat Edilecek Hususlar, Tarım İl Müdürlüğü, Gaziantep.," Tarım İl Müdürlüğü, Gaziantep. , Gaziantep, Turkey, 2002

DİDİN, M. 2002. Kırmızı Biber Kurutma Yöntemleri ve Kurutmada Dikkat Edilecek Hususlar, Tarım İl Müdürlüğü, Gaziantep.. Tarım İl Müdürlüğü, Gaziantep. , (Gaziantep, Turkey).

DİDİN, M., (2002). Kırmızı Biber Kurutma Yöntemleri ve Kurutmada Dikkat Edilecek Hususlar, Tarım İl Müdürlüğü, Gaziantep. . Tarım İl Müdürlüğü, Gaziantep., Gaziantep, Turkey

DİDİN, MUSTAFA. "Kırmızı Biber Kurutma Yöntemleri ve Kurutmada Dikkat Edilecek Hususlar, Tarım İl Müdürlüğü, Gaziantep.," Tarım İl Müdürlüğü, Gaziantep., Gaziantep, Turkey, 2002

DİDİN, MUSTAFA. "Kırmızı Biber Kurutma Yöntemleri ve Kurutmada Dikkat Edilecek Hususlar, Tarım İl Müdürlüğü, Gaziantep.." Tarım İl Müdürlüğü, Gaziantep. , Gaziantep, Turkey, 2002

DİDİN, M. (2002) . "Kırmızı Biber Kurutma Yöntemleri ve Kurutmada Dikkat Edilecek Hususlar, Tarım İl Müdürlüğü, Gaziantep.." Tarım İl Müdürlüğü, Gaziantep. , Gaziantep, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA DİDİN}, title={Kırmızı Biber Kurutma Yöntemleri ve Kurutmada Dikkat Edilecek Hususlar, Tarım İl Müdürlüğü, Gaziantep.}, congress name={Tarım İl Müdürlüğü, Gaziantep.}, city={Gaziantep}, country={Turkey}, year={2002}}