S. ŞAHİNGÖZ And E. GÜLEÇ, "Restoran Mutfaklarında Yeşil Nesil Restoran Hareketi: “La Mancha Restoran” Örneği," The Second International Congress on Future of Tourism:Innovatıon, Entrepreneurship and Sustainability , vol.5, Mersin, Turkey, pp.292-300, 2018
ŞAHİNGÖZ, S. And GÜLEÇ, E. 2018. Restoran Mutfaklarında Yeşil Nesil Restoran Hareketi: “La Mancha Restoran” Örneği. The Second International Congress on Future of Tourism:Innovatıon, Entrepreneurship and Sustainability , (Mersin, Turkey), 292-300.
ŞAHİNGÖZ, S., & GÜLEÇ, E., (2018). Restoran Mutfaklarında Yeşil Nesil Restoran Hareketi: “La Mancha Restoran” Örneği . The Second International Congress on Future of Tourism:Innovatıon, Entrepreneurship and Sustainability (pp.292-300). Mersin, Turkey
ŞAHİNGÖZ, SEMRA, And ENES GÜLEÇ. "Restoran Mutfaklarında Yeşil Nesil Restoran Hareketi: “La Mancha Restoran” Örneği," The Second International Congress on Future of Tourism:Innovatıon, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Turkey, 2018
ŞAHİNGÖZ, SEMRA And GÜLEÇ, ENES. "Restoran Mutfaklarında Yeşil Nesil Restoran Hareketi: “La Mancha Restoran” Örneği." The Second International Congress on Future of Tourism:Innovatıon, Entrepreneurship and Sustainability , Mersin, Turkey, pp.292-300, 2018
ŞAHİNGÖZ, S. And GÜLEÇ, E. (2018) . "Restoran Mutfaklarında Yeşil Nesil Restoran Hareketi: “La Mancha Restoran” Örneği." The Second International Congress on Future of Tourism:Innovatıon, Entrepreneurship and Sustainability , Mersin, Turkey, pp.292-300.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEMRA ŞAHİNGÖZ And author={ENES GÜLEÇ}, title={Restoran Mutfaklarında Yeşil Nesil Restoran Hareketi: “La Mancha Restoran” Örneği}, congress name={The Second International Congress on Future of Tourism:Innovatıon, Entrepreneurship and Sustainability}, city={Mersin}, country={Turkey}, year={2018}, pages={292-300} }