G. KESKİN, "Türkiye’de Aile Çiftçiliği, İşgücü Prodüktivitesi ve Sürdürülebilirlik," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.21, no.2, pp.209-2018, 2017
KESKİN, G. 2017. Türkiye’de Aile Çiftçiliği, İşgücü Prodüktivitesi ve Sürdürülebilirlik. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.21, no.2 , 209-2018.
KESKİN, G., (2017). Türkiye’de Aile Çiftçiliği, İşgücü Prodüktivitesi ve Sürdürülebilirlik. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.21, no.2, 209-2018.
KESKİN, GÜLŞEN. "Türkiye’de Aile Çiftçiliği, İşgücü Prodüktivitesi ve Sürdürülebilirlik," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.21, no.2, 209-2018, 2017
KESKİN, GÜLŞEN. "Türkiye’de Aile Çiftçiliği, İşgücü Prodüktivitesi ve Sürdürülebilirlik." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.21, no.2, pp.209-2018, 2017
KESKİN, G. (2017) . "Türkiye’de Aile Çiftçiliği, İşgücü Prodüktivitesi ve Sürdürülebilirlik." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.21, no.2, pp.209-2018.
@article{article, author={GÜLŞEN KESKİN}, title={Türkiye’de Aile Çiftçiliği, İşgücü Prodüktivitesi ve Sürdürülebilirlik}, journal={Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2017, pages={209-2018} }