Atıf Formatları
Farklı Ortamlarda Yetiştirilen F144 Domates Çeşitinin Konserveye İşleme Uygunluğu ve Farklı Kalsiyum Katkısının Doku zerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. DİDİN Et Al. , "Farklı Ortamlarda Yetiştirilen F144 Domates Çeşitinin Konserveye İşleme Uygunluğu ve Farklı Kalsiyum Katkısının Doku zerine Etkisi," Gıda Mühendisliği II. Ulusal Sempozyumu , Ankara, Turkey, pp.257-262, 1997

DİDİN, M. Et Al. 1997. Farklı Ortamlarda Yetiştirilen F144 Domates Çeşitinin Konserveye İşleme Uygunluğu ve Farklı Kalsiyum Katkısının Doku zerine Etkisi. Gıda Mühendisliği II. Ulusal Sempozyumu , (Ankara, Turkey), 257-262.

DİDİN, M., HAYOĞLU, İ. A., PAKSOY, M., & Fenercioğlu, H., (1997). Farklı Ortamlarda Yetiştirilen F144 Domates Çeşitinin Konserveye İşleme Uygunluğu ve Farklı Kalsiyum Katkısının Doku zerine Etkisi . Gıda Mühendisliği II. Ulusal Sempozyumu (pp.257-262). Ankara, Turkey

DİDİN, MUSTAFA Et Al. "Farklı Ortamlarda Yetiştirilen F144 Domates Çeşitinin Konserveye İşleme Uygunluğu ve Farklı Kalsiyum Katkısının Doku zerine Etkisi," Gıda Mühendisliği II. Ulusal Sempozyumu, Ankara, Turkey, 1997

DİDİN, MUSTAFA Et Al. "Farklı Ortamlarda Yetiştirilen F144 Domates Çeşitinin Konserveye İşleme Uygunluğu ve Farklı Kalsiyum Katkısının Doku zerine Etkisi." Gıda Mühendisliği II. Ulusal Sempozyumu , Ankara, Turkey, pp.257-262, 1997

DİDİN, M. Et Al. (1997) . "Farklı Ortamlarda Yetiştirilen F144 Domates Çeşitinin Konserveye İşleme Uygunluğu ve Farklı Kalsiyum Katkısının Doku zerine Etkisi." Gıda Mühendisliği II. Ulusal Sempozyumu , Ankara, Turkey, pp.257-262.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA DİDİN Et Al. }, title={Farklı Ortamlarda Yetiştirilen F144 Domates Çeşitinin Konserveye İşleme Uygunluğu ve Farklı Kalsiyum Katkısının Doku zerine Etkisi}, congress name={Gıda Mühendisliği II. Ulusal Sempozyumu}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={1997}, pages={257-262} }