A. E. ÖZDEMİR Et Al. , "‘Amankaki’ ve ‘Hachiya’ Trabzon Hurması Çeşitlerinde Sıcak Su Uygulamalarının Burukluğu Önlemeye ve Kaliteye Etkisi," Alatarım , vol.16, no.2, pp.19-27, 2017
ÖZDEMİR, A. E. Et Al. 2017. ‘Amankaki’ ve ‘Hachiya’ Trabzon Hurması Çeşitlerinde Sıcak Su Uygulamalarının Burukluğu Önlemeye ve Kaliteye Etkisi. Alatarım , vol.16, no.2 , 19-27.
ÖZDEMİR, A. E., TOPLU, C., YILDIZ, E., Duman, c., & Sarıgül, Z., (2017). ‘Amankaki’ ve ‘Hachiya’ Trabzon Hurması Çeşitlerinde Sıcak Su Uygulamalarının Burukluğu Önlemeye ve Kaliteye Etkisi. Alatarım , vol.16, no.2, 19-27.
ÖZDEMİR, AHMET Et Al. "‘Amankaki’ ve ‘Hachiya’ Trabzon Hurması Çeşitlerinde Sıcak Su Uygulamalarının Burukluğu Önlemeye ve Kaliteye Etkisi," Alatarım , vol.16, no.2, 19-27, 2017
ÖZDEMİR, AHMET E. Et Al. "‘Amankaki’ ve ‘Hachiya’ Trabzon Hurması Çeşitlerinde Sıcak Su Uygulamalarının Burukluğu Önlemeye ve Kaliteye Etkisi." Alatarım , vol.16, no.2, pp.19-27, 2017
ÖZDEMİR, A. E. Et Al. (2017) . "‘Amankaki’ ve ‘Hachiya’ Trabzon Hurması Çeşitlerinde Sıcak Su Uygulamalarının Burukluğu Önlemeye ve Kaliteye Etkisi." Alatarım , vol.16, no.2, pp.19-27.
@article{article, author={AHMET ERHAN ÖZDEMİR Et Al. }, title={‘Amankaki’ ve ‘Hachiya’ Trabzon Hurması Çeşitlerinde Sıcak Su Uygulamalarının Burukluğu Önlemeye ve Kaliteye Etkisi}, journal={Alatarım}, year=2017, pages={19-27} }