Atıf Formatları
‘Amankaki’ ve ‘Hachiya’ Trabzon Hurması Çeşitlerinde Sıcak Su Uygulamalarının Burukluğu Önlemeye ve Kaliteye Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. E. Özdemir Et Al. , "‘Amankaki’ ve ‘Hachiya’ Trabzon Hurması Çeşitlerinde Sıcak Su Uygulamalarının Burukluğu Önlemeye ve Kaliteye Etkisi," Alatarım , vol.16, no.2, pp.19-27, 2017

Özdemir, A. E. Et Al. 2017. ‘Amankaki’ ve ‘Hachiya’ Trabzon Hurması Çeşitlerinde Sıcak Su Uygulamalarının Burukluğu Önlemeye ve Kaliteye Etkisi. Alatarım , vol.16, no.2 , 19-27.

Özdemir, A. E., Toplu, C., Yıldız, E., Duman, C., & Sarıgül, Z., (2017). ‘Amankaki’ ve ‘Hachiya’ Trabzon Hurması Çeşitlerinde Sıcak Su Uygulamalarının Burukluğu Önlemeye ve Kaliteye Etkisi. Alatarım , vol.16, no.2, 19-27.

Özdemir, AHMET Et Al. "‘Amankaki’ ve ‘Hachiya’ Trabzon Hurması Çeşitlerinde Sıcak Su Uygulamalarının Burukluğu Önlemeye ve Kaliteye Etkisi," Alatarım , vol.16, no.2, 19-27, 2017

Özdemir, AHMET E. Et Al. "‘Amankaki’ ve ‘Hachiya’ Trabzon Hurması Çeşitlerinde Sıcak Su Uygulamalarının Burukluğu Önlemeye ve Kaliteye Etkisi." Alatarım , vol.16, no.2, pp.19-27, 2017

Özdemir, A. E. Et Al. (2017) . "‘Amankaki’ ve ‘Hachiya’ Trabzon Hurması Çeşitlerinde Sıcak Su Uygulamalarının Burukluğu Önlemeye ve Kaliteye Etkisi." Alatarım , vol.16, no.2, pp.19-27.

@article{article, author={AHMET ERHAN ÖZDEMİR Et Al. }, title={‘Amankaki’ ve ‘Hachiya’ Trabzon Hurması Çeşitlerinde Sıcak Su Uygulamalarının Burukluğu Önlemeye ve Kaliteye Etkisi}, journal={Alatarım}, year=2017, pages={19-27} }