Atıf Formatları
Snap Frozen ve Doğrudan -80 °C’de Dondurulan Karaciğer Dokularında RNA Kalitesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. ÖZKAN And A. YAKAN, "Snap Frozen ve Doğrudan -80 °C’de Dondurulan Karaciğer Dokularında RNA Kalitesi," Lalahan Hayvancılık ve Araştırma Enstitüsü Dergisi- Livestock Studies , vol.58, no.1, pp.42-47, 2018

ÖZKAN, H. And YAKAN, A. 2018. Snap Frozen ve Doğrudan -80 °C’de Dondurulan Karaciğer Dokularında RNA Kalitesi. Lalahan Hayvancılık ve Araştırma Enstitüsü Dergisi- Livestock Studies , vol.58, no.1 , 42-47.

ÖZKAN, H., & YAKAN, A., (2018). Snap Frozen ve Doğrudan -80 °C’de Dondurulan Karaciğer Dokularında RNA Kalitesi. Lalahan Hayvancılık ve Araştırma Enstitüsü Dergisi- Livestock Studies , vol.58, no.1, 42-47.

ÖZKAN, HÜSEYİN, And AKIN YAKAN. "Snap Frozen ve Doğrudan -80 °C’de Dondurulan Karaciğer Dokularında RNA Kalitesi," Lalahan Hayvancılık ve Araştırma Enstitüsü Dergisi- Livestock Studies , vol.58, no.1, 42-47, 2018

ÖZKAN, HÜSEYİN And YAKAN, AKIN. "Snap Frozen ve Doğrudan -80 °C’de Dondurulan Karaciğer Dokularında RNA Kalitesi." Lalahan Hayvancılık ve Araştırma Enstitüsü Dergisi- Livestock Studies , vol.58, no.1, pp.42-47, 2018

ÖZKAN, H. And YAKAN, A. (2018) . "Snap Frozen ve Doğrudan -80 °C’de Dondurulan Karaciğer Dokularında RNA Kalitesi." Lalahan Hayvancılık ve Araştırma Enstitüsü Dergisi- Livestock Studies , vol.58, no.1, pp.42-47.

@article{article, author={HÜSEYİN ÖZKAN And author={AKIN YAKAN}, title={Snap Frozen ve Doğrudan -80 °C’de Dondurulan Karaciğer Dokularında RNA Kalitesi}, journal={Lalahan Hayvancılık ve Araştırma Enstitüsü Dergisi- Livestock Studies}, year=2018, pages={42-47} }