H. ÖZKAN And A. YAKAN, "Snap Frozen ve Doğrudan -80 °C’de Dondurulan Karaciğer Dokularında RNA Kalitesi," Lalahan Hayvancılık ve Araştırma Enstitüsü Dergisi- Livestock Studies , vol.58, no.1, pp.42-47, 2018
ÖZKAN, H. And YAKAN, A. 2018. Snap Frozen ve Doğrudan -80 °C’de Dondurulan Karaciğer Dokularında RNA Kalitesi. Lalahan Hayvancılık ve Araştırma Enstitüsü Dergisi- Livestock Studies , vol.58, no.1 , 42-47.
ÖZKAN, H., & YAKAN, A., (2018). Snap Frozen ve Doğrudan -80 °C’de Dondurulan Karaciğer Dokularında RNA Kalitesi. Lalahan Hayvancılık ve Araştırma Enstitüsü Dergisi- Livestock Studies , vol.58, no.1, 42-47.
ÖZKAN, HÜSEYİN, And AKIN YAKAN. "Snap Frozen ve Doğrudan -80 °C’de Dondurulan Karaciğer Dokularında RNA Kalitesi," Lalahan Hayvancılık ve Araştırma Enstitüsü Dergisi- Livestock Studies , vol.58, no.1, 42-47, 2018
ÖZKAN, HÜSEYİN And YAKAN, AKIN. "Snap Frozen ve Doğrudan -80 °C’de Dondurulan Karaciğer Dokularında RNA Kalitesi." Lalahan Hayvancılık ve Araştırma Enstitüsü Dergisi- Livestock Studies , vol.58, no.1, pp.42-47, 2018
ÖZKAN, H. And YAKAN, A. (2018) . "Snap Frozen ve Doğrudan -80 °C’de Dondurulan Karaciğer Dokularında RNA Kalitesi." Lalahan Hayvancılık ve Araştırma Enstitüsü Dergisi- Livestock Studies , vol.58, no.1, pp.42-47.
@article{article, author={HÜSEYİN ÖZKAN And author={AKIN YAKAN}, title={Snap Frozen ve Doğrudan -80 °C’de Dondurulan Karaciğer Dokularında RNA Kalitesi}, journal={Lalahan Hayvancılık ve Araştırma Enstitüsü Dergisi- Livestock Studies}, year=2018, pages={42-47} }