Atıf Formatları
Hatay Yöresinde Tıbbi ve Aromatik Bitkiler İşleme Sektörünün Değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. D. ÇELİK And A. GÜL, "Hatay Yöresinde Tıbbi ve Aromatik Bitkiler İşleme Sektörünün Değerlendirilmesi," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.9, no.7, pp.1270-1276, 2021

ÇELİK, A. D. And GÜL, A. 2021. Hatay Yöresinde Tıbbi ve Aromatik Bitkiler İşleme Sektörünün Değerlendirilmesi. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.9, no.7 , 1270-1276.

ÇELİK, A. D., & GÜL, A., (2021). Hatay Yöresinde Tıbbi ve Aromatik Bitkiler İşleme Sektörünün Değerlendirilmesi. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.9, no.7, 1270-1276.

ÇELİK, AHMET, And AYKUT GÜL. "Hatay Yöresinde Tıbbi ve Aromatik Bitkiler İşleme Sektörünün Değerlendirilmesi," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.9, no.7, 1270-1276, 2021

ÇELİK, AHMET D. And GÜL, AYKUT. "Hatay Yöresinde Tıbbi ve Aromatik Bitkiler İşleme Sektörünün Değerlendirilmesi." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.9, no.7, pp.1270-1276, 2021

ÇELİK, A. D. And GÜL, A. (2021) . "Hatay Yöresinde Tıbbi ve Aromatik Bitkiler İşleme Sektörünün Değerlendirilmesi." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.9, no.7, pp.1270-1276.

@article{article, author={AHMET DURAN ÇELİK And author={AYKUT GÜL}, title={Hatay Yöresinde Tıbbi ve Aromatik Bitkiler İşleme Sektörünün Değerlendirilmesi}, journal={TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY}, year=2021, pages={1270-1276} }