Atıf Formatları
Çeşitli Geleneksel Gıda Maddelerinde Maya Mikroflorasının Araştırılması Ve Bu Mayaların Bazı Teknolojik Özelliklerinin İncelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. ALDANMAZ, "Çeşitli Geleneksel Gıda Maddelerinde Maya Mikroflorasının Araştırılması Ve Bu Mayaların Bazı Teknolojik Özelliklerinin İncelenmesi," II. DOĞUNUN BATISI BATININ DOĞUSU KONFERANS , Prag, Czech Republic, pp.428, 2017

ALDANMAZ, E. 2017. Çeşitli Geleneksel Gıda Maddelerinde Maya Mikroflorasının Araştırılması Ve Bu Mayaların Bazı Teknolojik Özelliklerinin İncelenmesi. II. DOĞUNUN BATISI BATININ DOĞUSU KONFERANS , (Prag, Czech Republic), 428.

ALDANMAZ, E., (2017). Çeşitli Geleneksel Gıda Maddelerinde Maya Mikroflorasının Araştırılması Ve Bu Mayaların Bazı Teknolojik Özelliklerinin İncelenmesi . II. DOĞUNUN BATISI BATININ DOĞUSU KONFERANS (pp.428). Prag, Czech Republic

ALDANMAZ, EMİNE. "Çeşitli Geleneksel Gıda Maddelerinde Maya Mikroflorasının Araştırılması Ve Bu Mayaların Bazı Teknolojik Özelliklerinin İncelenmesi," II. DOĞUNUN BATISI BATININ DOĞUSU KONFERANS, Prag, Czech Republic, 2017

ALDANMAZ, EMİNE A. . "Çeşitli Geleneksel Gıda Maddelerinde Maya Mikroflorasının Araştırılması Ve Bu Mayaların Bazı Teknolojik Özelliklerinin İncelenmesi." II. DOĞUNUN BATISI BATININ DOĞUSU KONFERANS , Prag, Czech Republic, pp.428, 2017

ALDANMAZ, E. (2017) . "Çeşitli Geleneksel Gıda Maddelerinde Maya Mikroflorasının Araştırılması Ve Bu Mayaların Bazı Teknolojik Özelliklerinin İncelenmesi." II. DOĞUNUN BATISI BATININ DOĞUSU KONFERANS , Prag, Czech Republic, p.428.

@conferencepaper{conferencepaper, author={EMİNE AKSAN ALDANMAZ}, title={Çeşitli Geleneksel Gıda Maddelerinde Maya Mikroflorasının Araştırılması Ve Bu Mayaların Bazı Teknolojik Özelliklerinin İncelenmesi}, congress name={II. DOĞUNUN BATISI BATININ DOĞUSU KONFERANS}, city={Prag}, country={Czech Republic}, year={2017}, pages={428} }