Atıf Formatları
Kırmızı Et ve Gıda Güvenliği
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. ELMALI, "Kırmızı Et ve Gıda Güvenliği," Turkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics , vol.2, no.3, pp.11-16, 2016

ELMALI, M. 2016. Kırmızı Et ve Gıda Güvenliği. Turkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics , vol.2, no.3 , 11-16.

ELMALI, M., (2016). Kırmızı Et ve Gıda Güvenliği. Turkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics , vol.2, no.3, 11-16.

ELMALI, MEHMET. "Kırmızı Et ve Gıda Güvenliği," Turkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics , vol.2, no.3, 11-16, 2016

ELMALI, MEHMET. "Kırmızı Et ve Gıda Güvenliği." Turkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics , vol.2, no.3, pp.11-16, 2016

ELMALI, M. (2016) . "Kırmızı Et ve Gıda Güvenliği." Turkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics , vol.2, no.3, pp.11-16.

@article{article, author={MEHMET ELMALI}, title={Kırmızı Et ve Gıda Güvenliği}, journal={Turkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics}, year=2016, pages={11-16} }