Atıf Formatları
Kurutulmuş Turunçgillerin Portakal Limon Mandarin Meyve Kabuklarında Kalite Kriterlerinin Araştırılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. AKSAN ALDANMAZ Et Al. , "Kurutulmuş Turunçgillerin Portakal Limon Mandarin Meyve Kabuklarında Kalite Kriterlerinin Araştırılması," Pamukkale Gıda Sempozyumu III ”Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar” , vol.1, Denizli, Turkey, pp.286, 2015

AKSAN ALDANMAZ, E. Et Al. 2015. Kurutulmuş Turunçgillerin Portakal Limon Mandarin Meyve Kabuklarında Kalite Kriterlerinin Araştırılması. Pamukkale Gıda Sempozyumu III ”Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar” , (Denizli, Turkey), 286.

AKSAN ALDANMAZ, E., DİDİN, M., & ZORLUGENÇ, B., (2015). Kurutulmuş Turunçgillerin Portakal Limon Mandarin Meyve Kabuklarında Kalite Kriterlerinin Araştırılması . Pamukkale Gıda Sempozyumu III ”Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar” (pp.286). Denizli, Turkey

AKSAN ALDANMAZ, EMİNE, MUSTAFA DİDİN, And BÜLENT ZORLUGENÇ. "Kurutulmuş Turunçgillerin Portakal Limon Mandarin Meyve Kabuklarında Kalite Kriterlerinin Araştırılması," Pamukkale Gıda Sempozyumu III ”Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar”, Denizli, Turkey, 2015

AKSAN ALDANMAZ, EMİNE A. Et Al. "Kurutulmuş Turunçgillerin Portakal Limon Mandarin Meyve Kabuklarında Kalite Kriterlerinin Araştırılması." Pamukkale Gıda Sempozyumu III ”Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar” , Denizli, Turkey, pp.286, 2015

AKSAN ALDANMAZ, E. DİDİN, M. And ZORLUGENÇ, B. (2015) . "Kurutulmuş Turunçgillerin Portakal Limon Mandarin Meyve Kabuklarında Kalite Kriterlerinin Araştırılması." Pamukkale Gıda Sempozyumu III ”Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar” , Denizli, Turkey, p.286.

@conferencepaper{conferencepaper, author={EMİNE AKSAN ALDANMAZ Et Al. }, title={Kurutulmuş Turunçgillerin Portakal Limon Mandarin Meyve Kabuklarında Kalite Kriterlerinin Araştırılması}, congress name={Pamukkale Gıda Sempozyumu III ”Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar”}, city={Denizli}, country={Turkey}, year={2015}, pages={286} }