Atıf Formatları
Farklı Sulama Suyu Düzeylerinin Taze Fasulyede Verim ve Kalite Üzerine Etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. BOZKURT And G. SAYILIKAN MANSUROĞLU, "Farklı Sulama Suyu Düzeylerinin Taze Fasulyede Verim ve Kalite Üzerine Etkileri," 12. Ulusal Kültürteknik Sempozyumu , vol.1, Tekirdağ, Turkey, pp.140-145, 2014

BOZKURT, S. And SAYILIKAN MANSUROĞLU, G. 2014. Farklı Sulama Suyu Düzeylerinin Taze Fasulyede Verim ve Kalite Üzerine Etkileri. 12. Ulusal Kültürteknik Sempozyumu , (Tekirdağ, Turkey), 140-145.

BOZKURT, S., & SAYILIKAN MANSUROĞLU, G., (2014). Farklı Sulama Suyu Düzeylerinin Taze Fasulyede Verim ve Kalite Üzerine Etkileri . 12. Ulusal Kültürteknik Sempozyumu (pp.140-145). Tekirdağ, Turkey

BOZKURT, SEFER, And GÜLSÜM SAYILIKAN MANSUROĞLU. "Farklı Sulama Suyu Düzeylerinin Taze Fasulyede Verim ve Kalite Üzerine Etkileri," 12. Ulusal Kültürteknik Sempozyumu, Tekirdağ, Turkey, 2014

BOZKURT, SEFER And SAYILIKAN MANSUROĞLU, GÜLSÜM S. . "Farklı Sulama Suyu Düzeylerinin Taze Fasulyede Verim ve Kalite Üzerine Etkileri." 12. Ulusal Kültürteknik Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.140-145, 2014

BOZKURT, S. And SAYILIKAN MANSUROĞLU, G. (2014) . "Farklı Sulama Suyu Düzeylerinin Taze Fasulyede Verim ve Kalite Üzerine Etkileri." 12. Ulusal Kültürteknik Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.140-145.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SEFER BOZKURT And author={GÜLSÜM SAYILIKAN MANSUROĞLU}, title={Farklı Sulama Suyu Düzeylerinin Taze Fasulyede Verim ve Kalite Üzerine Etkileri}, congress name={12. Ulusal Kültürteknik Sempozyumu}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2014}, pages={140-145} }