Atıf Formatları
Sürk yapımında kullanılan bazı baharatların antimikrobiyel özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Y. YÜCEER And Y. K. AVŞAR, "Sürk yapımında kullanılan bazı baharatların antimikrobiyel özellikleri," Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , vol.1, İzmir, Turkey, pp.477-482, 2003

YÜCEER, Y. And AVŞAR, Y. K. 2003. Sürk yapımında kullanılan bazı baharatların antimikrobiyel özellikleri. Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , (İzmir, Turkey), 477-482.

YÜCEER, Y., & AVŞAR, Y. K., (2003). Sürk yapımında kullanılan bazı baharatların antimikrobiyel özellikleri . Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu (pp.477-482). İzmir, Turkey

YÜCEER, YONCA, And YAHYA KEMAL AVŞAR. "Sürk yapımında kullanılan bazı baharatların antimikrobiyel özellikleri," Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Turkey, 2003

YÜCEER, YONCA And AVŞAR, YAHYA K. . "Sürk yapımında kullanılan bazı baharatların antimikrobiyel özellikleri." Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.477-482, 2003

YÜCEER, Y. And AVŞAR, Y. K. (2003) . "Sürk yapımında kullanılan bazı baharatların antimikrobiyel özellikleri." Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.477-482.

@conferencepaper{conferencepaper, author={YONCA YÜCEER And author={YAHYA KEMAL AVŞAR}, title={Sürk yapımında kullanılan bazı baharatların antimikrobiyel özellikleri}, congress name={Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2003}, pages={477-482} }