M. T. MASATCIOĞLU And H. KÖKSEL, "Enzime Dirençli Nişasta İçeriğinin Artırılmasına Yönelik Yeni Uygulamalar," 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, 2017
MASATCIOĞLU, M. T. And KÖKSEL, H. 2017. Enzime Dirençli Nişasta İçeriğinin Artırılmasına Yönelik Yeni Uygulamalar. 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Antalya, Turkey).
MASATCIOĞLU, M. T., & KÖKSEL, H., (2017). Enzime Dirençli Nişasta İçeriğinin Artırılmasına Yönelik Yeni Uygulamalar . 10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey
MASATCIOĞLU, MUSTAFA, And HAMİT KÖKSEL. "Enzime Dirençli Nişasta İçeriğinin Artırılmasına Yönelik Yeni Uygulamalar," 10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2017
MASATCIOĞLU, MUSTAFA T. And KÖKSEL, HAMİT. "Enzime Dirençli Nişasta İçeriğinin Artırılmasına Yönelik Yeni Uygulamalar." 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, 2017
MASATCIOĞLU, M. T. And KÖKSEL, H. (2017) . "Enzime Dirençli Nişasta İçeriğinin Artırılmasına Yönelik Yeni Uygulamalar." 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA TUĞRUL MASATCIOĞLU And author={HAMİT KÖKSEL}, title={Enzime Dirençli Nişasta İçeriğinin Artırılmasına Yönelik Yeni Uygulamalar}, congress name={10. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2017}}