Atıf Formatları
Enzime Dirençli Nişasta İçeriğinin Artırılmasına Yönelik Yeni Uygulamalar
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. T. MASATCIOĞLU And H. KÖKSEL, "Enzime Dirençli Nişasta İçeriğinin Artırılmasına Yönelik Yeni Uygulamalar," 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, 2017

MASATCIOĞLU, M. T. And KÖKSEL, H. 2017. Enzime Dirençli Nişasta İçeriğinin Artırılmasına Yönelik Yeni Uygulamalar. 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Antalya, Turkey).

MASATCIOĞLU, M. T., & KÖKSEL, H., (2017). Enzime Dirençli Nişasta İçeriğinin Artırılmasına Yönelik Yeni Uygulamalar . 10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey

MASATCIOĞLU, MUSTAFA, And HAMİT KÖKSEL. "Enzime Dirençli Nişasta İçeriğinin Artırılmasına Yönelik Yeni Uygulamalar," 10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2017

MASATCIOĞLU, MUSTAFA T. And KÖKSEL, HAMİT. "Enzime Dirençli Nişasta İçeriğinin Artırılmasına Yönelik Yeni Uygulamalar." 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, 2017

MASATCIOĞLU, M. T. And KÖKSEL, H. (2017) . "Enzime Dirençli Nişasta İçeriğinin Artırılmasına Yönelik Yeni Uygulamalar." 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA TUĞRUL MASATCIOĞLU And author={HAMİT KÖKSEL}, title={Enzime Dirençli Nişasta İçeriğinin Artırılmasına Yönelik Yeni Uygulamalar}, congress name={10. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2017}}