Atıf Formatları
Tam Randımanlı Baklagil Unlarından Ekstrüzyon Ürünlerinin Geliştirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. T. MASATCIOĞLU And F. KOKSEL, "Tam Randımanlı Baklagil Unlarından Ekstrüzyon Ürünlerinin Geliştirilmesi," 13. Türkiye Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, 2020

MASATCIOĞLU, M. T. And KOKSEL, F. 2020. Tam Randımanlı Baklagil Unlarından Ekstrüzyon Ürünlerinin Geliştirilmesi. 13. Türkiye Gıda Kongresi , (Çanakkale, Turkey).

MASATCIOĞLU, M. T., & KOKSEL, F., (2020). Tam Randımanlı Baklagil Unlarından Ekstrüzyon Ürünlerinin Geliştirilmesi . 13. Türkiye Gıda Kongresi, Çanakkale, Turkey

MASATCIOĞLU, MUSTAFA, And Filiz KOKSEL. "Tam Randımanlı Baklagil Unlarından Ekstrüzyon Ürünlerinin Geliştirilmesi," 13. Türkiye Gıda Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2020

MASATCIOĞLU, MUSTAFA T. And KOKSEL, Filiz. "Tam Randımanlı Baklagil Unlarından Ekstrüzyon Ürünlerinin Geliştirilmesi." 13. Türkiye Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, 2020

MASATCIOĞLU, M. T. And KOKSEL, F. (2020) . "Tam Randımanlı Baklagil Unlarından Ekstrüzyon Ürünlerinin Geliştirilmesi." 13. Türkiye Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA TUĞRUL MASATCIOĞLU And author={Filiz KOKSEL}, title={Tam Randımanlı Baklagil Unlarından Ekstrüzyon Ürünlerinin Geliştirilmesi}, congress name={13. Türkiye Gıda Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2020}}