M. DİDİN And N. OKAY, "Hatay’da Üretilen Zeytinyağlarında Trilinolein (Trigliserit) Değerlerinin Belirlenmesi ve Bu Değerlerin Zeytinyağı Tağşişindeki Önemi," 5th International Agriculture Congress , Turkey, 2022
DİDİN, M. And OKAY, N. 2022. Hatay’da Üretilen Zeytinyağlarında Trilinolein (Trigliserit) Değerlerinin Belirlenmesi ve Bu Değerlerin Zeytinyağı Tağşişindeki Önemi. 5th International Agriculture Congress , (Turkey).
DİDİN, M., & OKAY, N., (2022). Hatay’da Üretilen Zeytinyağlarında Trilinolein (Trigliserit) Değerlerinin Belirlenmesi ve Bu Değerlerin Zeytinyağı Tağşişindeki Önemi . 5th International Agriculture Congress, Turkey
DİDİN, MUSTAFA, And NİMET OKAY. "Hatay’da Üretilen Zeytinyağlarında Trilinolein (Trigliserit) Değerlerinin Belirlenmesi ve Bu Değerlerin Zeytinyağı Tağşişindeki Önemi," 5th International Agriculture Congress, Turkey, 2022
DİDİN, MUSTAFA And OKAY, NİMET. "Hatay’da Üretilen Zeytinyağlarında Trilinolein (Trigliserit) Değerlerinin Belirlenmesi ve Bu Değerlerin Zeytinyağı Tağşişindeki Önemi." 5th International Agriculture Congress , Turkey, 2022
DİDİN, M. And OKAY, N. (2022) . "Hatay’da Üretilen Zeytinyağlarında Trilinolein (Trigliserit) Değerlerinin Belirlenmesi ve Bu Değerlerin Zeytinyağı Tağşişindeki Önemi." 5th International Agriculture Congress , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA DİDİN And author={NİMET OKAY}, title={Hatay’da Üretilen Zeytinyağlarında Trilinolein (Trigliserit) Değerlerinin Belirlenmesi ve Bu Değerlerin Zeytinyağı Tağşişindeki Önemi}, congress name={5th International Agriculture Congress}, city={}, country={Turkey}, year={2022}}