Atıf Formatları
Stabilizatör kullanımının ve pastörizasyon normunun dayanıklı yoğurtların bazı kalite özellikleri üzerine etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. ALDANMAZ, "Stabilizatör kullanımının ve pastörizasyon normunun dayanıklı yoğurtların bazı kalite özellikleri üzerine etkileri," Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , 2002

ALDANMAZ, E. 2002. Stabilizatör kullanımının ve pastörizasyon normunun dayanıklı yoğurtların bazı kalite özellikleri üzerine etkileri. Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi .

ALDANMAZ, E., (2002). Stabilizatör kullanımının ve pastörizasyon normunun dayanıklı yoğurtların bazı kalite özellikleri üzerine etkileri. Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi .

ALDANMAZ, EMİNE. "Stabilizatör kullanımının ve pastörizasyon normunun dayanıklı yoğurtların bazı kalite özellikleri üzerine etkileri," Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , 2002

ALDANMAZ, EMİNE A. . "Stabilizatör kullanımının ve pastörizasyon normunun dayanıklı yoğurtların bazı kalite özellikleri üzerine etkileri." Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , 2002

ALDANMAZ, E. (2002) . "Stabilizatör kullanımının ve pastörizasyon normunun dayanıklı yoğurtların bazı kalite özellikleri üzerine etkileri." Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi .

@article{article, author={EMİNE AKSAN ALDANMAZ}, title={Stabilizatör kullanımının ve pastörizasyon normunun dayanıklı yoğurtların bazı kalite özellikleri üzerine etkileri}, journal={Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2002}