Y. K. AVŞAR Et Al. , "Değişik Isıl İşlem Uygulamalarının Keçi Sütünün Pıhtılaşma ve Sinerez Yeteneği Üzerine Etkisi," Gap II. Tarım Kongresi , Şanlıurfa, Turkey, pp.377-384, 2001
AVŞAR, Y. K. Et Al. 2001. Değişik Isıl İşlem Uygulamalarının Keçi Sütünün Pıhtılaşma ve Sinerez Yeteneği Üzerine Etkisi. Gap II. Tarım Kongresi , (Şanlıurfa, Turkey), 377-384.
AVŞAR, Y. K., MASATCIOĞLU, M. T., & OKAY, N., (2001). Değişik Isıl İşlem Uygulamalarının Keçi Sütünün Pıhtılaşma ve Sinerez Yeteneği Üzerine Etkisi . Gap II. Tarım Kongresi (pp.377-384). Şanlıurfa, Turkey
AVŞAR, YAHYA, MUSTAFA TUĞRUL MASATCIOĞLU, And NİMET OKAY. "Değişik Isıl İşlem Uygulamalarının Keçi Sütünün Pıhtılaşma ve Sinerez Yeteneği Üzerine Etkisi," Gap II. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Turkey, 2001
AVŞAR, YAHYA K. Et Al. "Değişik Isıl İşlem Uygulamalarının Keçi Sütünün Pıhtılaşma ve Sinerez Yeteneği Üzerine Etkisi." Gap II. Tarım Kongresi , Şanlıurfa, Turkey, pp.377-384, 2001
AVŞAR, Y. K. MASATCIOĞLU, M. T. And OKAY, N. (2001) . "Değişik Isıl İşlem Uygulamalarının Keçi Sütünün Pıhtılaşma ve Sinerez Yeteneği Üzerine Etkisi." Gap II. Tarım Kongresi , Şanlıurfa, Turkey, pp.377-384.
@conferencepaper{conferencepaper, author={YAHYA KEMAL AVŞAR Et Al. }, title={Değişik Isıl İşlem Uygulamalarının Keçi Sütünün Pıhtılaşma ve Sinerez Yeteneği Üzerine Etkisi}, congress name={Gap II. Tarım Kongresi}, city={Şanlıurfa}, country={Turkey}, year={2001}, pages={377-384} }