M. KILINÇ Et Al. , "Hatay Koşullarında Uygun Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Belirlenmesi," Mustafa Kemal Üniv., Ziraat Fak. Dergisi , vol.1, no.1, pp.125-138, 1996
KILINÇ, M. Et Al. 1996. Hatay Koşullarında Uygun Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Belirlenmesi. Mustafa Kemal Üniv., Ziraat Fak. Dergisi , vol.1, no.1 , 125-138.
KILINÇ, M., ŞENER, O., & GÖZÜBENLİ, H., (1996). Hatay Koşullarında Uygun Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Belirlenmesi. Mustafa Kemal Üniv., Ziraat Fak. Dergisi , vol.1, no.1, 125-138.
KILINÇ, MEHMET, OKAN ŞENER, And HÜSEYİN GÖZÜBENLİ. "Hatay Koşullarında Uygun Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Belirlenmesi," Mustafa Kemal Üniv., Ziraat Fak. Dergisi , vol.1, no.1, 125-138, 1996
KILINÇ, MEHMET Et Al. "Hatay Koşullarında Uygun Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Belirlenmesi." Mustafa Kemal Üniv., Ziraat Fak. Dergisi , vol.1, no.1, pp.125-138, 1996
KILINÇ, M. ŞENER, O. And GÖZÜBENLİ, H. (1996) . "Hatay Koşullarında Uygun Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Belirlenmesi." Mustafa Kemal Üniv., Ziraat Fak. Dergisi , vol.1, no.1, pp.125-138.
@article{article, author={MEHMET KILINÇ Et Al. }, title={Hatay Koşullarında Uygun Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Belirlenmesi}, journal={Mustafa Kemal Üniv., Ziraat Fak. Dergisi}, year=1996, pages={125-138} }