H. U. ÇELİK GENÇOĞLU And S. ETYEMEZ, "Osmanlıdan Günümüze Şerbet Kültürü: Hatay Mutfağı’ndan Örnekler," 20. Ulusal Turizm kongresi , vol.2, Eskişehir, Turkey, pp.807-811, 2019
ÇELİK GENÇOĞLU, H. U. And ETYEMEZ, S. 2019. Osmanlıdan Günümüze Şerbet Kültürü: Hatay Mutfağı’ndan Örnekler. 20. Ulusal Turizm kongresi , (Eskişehir, Turkey), 807-811.
ÇELİK GENÇOĞLU, H. U., & ETYEMEZ, S., (2019). Osmanlıdan Günümüze Şerbet Kültürü: Hatay Mutfağı’ndan Örnekler . 20. Ulusal Turizm kongresi (pp.807-811). Eskişehir, Turkey
ÇELİK GENÇOĞLU, HASİBE, And SENEM ETYEMEZ. "Osmanlıdan Günümüze Şerbet Kültürü: Hatay Mutfağı’ndan Örnekler," 20. Ulusal Turizm kongresi, Eskişehir, Turkey, 2019
ÇELİK GENÇOĞLU, HASİBE U. And ETYEMEZ, SENEM. "Osmanlıdan Günümüze Şerbet Kültürü: Hatay Mutfağı’ndan Örnekler." 20. Ulusal Turizm kongresi , Eskişehir, Turkey, pp.807-811, 2019
ÇELİK GENÇOĞLU, H. U. And ETYEMEZ, S. (2019) . "Osmanlıdan Günümüze Şerbet Kültürü: Hatay Mutfağı’ndan Örnekler." 20. Ulusal Turizm kongresi , Eskişehir, Turkey, pp.807-811.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HASİBE UTKU ÇELİK GENÇOĞLU And author={SENEM ETYEMEZ}, title={Osmanlıdan Günümüze Şerbet Kültürü: Hatay Mutfağı’ndan Örnekler}, congress name={20. Ulusal Turizm kongresi}, city={Eskişehir}, country={Turkey}, year={2019}, pages={807-811} }