Atıf Formatları
Farklı Ticari Yoğurt Kültürleri Kullanılan Sütlerde İnkübasyon Sırasında Kimyasal Niteliklerin Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Z. GÜLER And Y. E. ŞEKERLİ, "Farklı Ticari Yoğurt Kültürleri Kullanılan Sütlerde İnkübasyon Sırasında Kimyasal Niteliklerin Belirlenmesi," 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , vol.30, Ankara, Turkey, pp.173, 2013

GÜLER, Z. And ŞEKERLİ, Y. E. 2013. Farklı Ticari Yoğurt Kültürleri Kullanılan Sütlerde İnkübasyon Sırasında Kimyasal Niteliklerin Belirlenmesi. 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 173.

GÜLER, Z., & ŞEKERLİ, Y. E., (2013). Farklı Ticari Yoğurt Kültürleri Kullanılan Sütlerde İnkübasyon Sırasında Kimyasal Niteliklerin Belirlenmesi . 8. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.173). Ankara, Turkey

GÜLER, ZEHRA, And YUNUS EMRE ŞEKERLİ. "Farklı Ticari Yoğurt Kültürleri Kullanılan Sütlerde İnkübasyon Sırasında Kimyasal Niteliklerin Belirlenmesi," 8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2013

GÜLER, ZEHRA And ŞEKERLİ, YUNUS E. . "Farklı Ticari Yoğurt Kültürleri Kullanılan Sütlerde İnkübasyon Sırasında Kimyasal Niteliklerin Belirlenmesi." 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.173, 2013

GÜLER, Z. And ŞEKERLİ, Y. E. (2013) . "Farklı Ticari Yoğurt Kültürleri Kullanılan Sütlerde İnkübasyon Sırasında Kimyasal Niteliklerin Belirlenmesi." 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, p.173.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ZEHRA GÜLER And author={YUNUS EMRE ŞEKERLİ}, title={Farklı Ticari Yoğurt Kültürleri Kullanılan Sütlerde İnkübasyon Sırasında Kimyasal Niteliklerin Belirlenmesi}, congress name={8. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2013}, pages={173} }