Z. GÜLER And Y. E. ŞEKERLİ, "Farklı Ticari Yoğurt Kültürleri Kullanılan Sütlerde İnkübasyon Sırasında Kimyasal Niteliklerin Belirlenmesi," 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , vol.30, Ankara, Turkey, pp.173, 2013
GÜLER, Z. And ŞEKERLİ, Y. E. 2013. Farklı Ticari Yoğurt Kültürleri Kullanılan Sütlerde İnkübasyon Sırasında Kimyasal Niteliklerin Belirlenmesi. 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 173.
GÜLER, Z., & ŞEKERLİ, Y. E., (2013). Farklı Ticari Yoğurt Kültürleri Kullanılan Sütlerde İnkübasyon Sırasında Kimyasal Niteliklerin Belirlenmesi . 8. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.173). Ankara, Turkey
GÜLER, ZEHRA, And YUNUS EMRE ŞEKERLİ. "Farklı Ticari Yoğurt Kültürleri Kullanılan Sütlerde İnkübasyon Sırasında Kimyasal Niteliklerin Belirlenmesi," 8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2013
GÜLER, ZEHRA And ŞEKERLİ, YUNUS E. . "Farklı Ticari Yoğurt Kültürleri Kullanılan Sütlerde İnkübasyon Sırasında Kimyasal Niteliklerin Belirlenmesi." 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.173, 2013
GÜLER, Z. And ŞEKERLİ, Y. E. (2013) . "Farklı Ticari Yoğurt Kültürleri Kullanılan Sütlerde İnkübasyon Sırasında Kimyasal Niteliklerin Belirlenmesi." 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, p.173.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ZEHRA GÜLER And author={YUNUS EMRE ŞEKERLİ}, title={Farklı Ticari Yoğurt Kültürleri Kullanılan Sütlerde İnkübasyon Sırasında Kimyasal Niteliklerin Belirlenmesi}, congress name={8. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2013}, pages={173} }