S. Zahal And S. KAYA, "Hatay İlinde Üretilen Bazı Kuru Kaba Yemlerin Besin Madde İçeriklerinin Belirlenmesi," Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (Online) , vol.3, no.2, pp.83-89, 2020
Zahal, S. And KAYA, S. 2020. Hatay İlinde Üretilen Bazı Kuru Kaba Yemlerin Besin Madde İçeriklerinin Belirlenmesi. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (Online) , vol.3, no.2 , 83-89.
Zahal, S., & KAYA, S., (2020). Hatay İlinde Üretilen Bazı Kuru Kaba Yemlerin Besin Madde İçeriklerinin Belirlenmesi. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (Online) , vol.3, no.2, 83-89.
Zahal, Süleyman, And ŞERAFETTİN KAYA. "Hatay İlinde Üretilen Bazı Kuru Kaba Yemlerin Besin Madde İçeriklerinin Belirlenmesi," Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (Online) , vol.3, no.2, 83-89, 2020
Zahal, Süleyman And KAYA, ŞERAFETTİN. "Hatay İlinde Üretilen Bazı Kuru Kaba Yemlerin Besin Madde İçeriklerinin Belirlenmesi." Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (Online) , vol.3, no.2, pp.83-89, 2020
Zahal, S. And KAYA, S. (2020) . "Hatay İlinde Üretilen Bazı Kuru Kaba Yemlerin Besin Madde İçeriklerinin Belirlenmesi." Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (Online) , vol.3, no.2, pp.83-89.
@article{article, author={Süleyman Zahal And author={ŞERAFETTİN KAYA}, title={Hatay İlinde Üretilen Bazı Kuru Kaba Yemlerin Besin Madde İçeriklerinin Belirlenmesi}, journal={Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (Online)}, year=2020, pages={83-89} }