H. TAŞTAN And N. İFLAZOĞLU, "Hatay’ın Unesco Gastronomi Şehri Olması İle İlgili Yerel Restoran İşletmelerinin Farkındalığının Değerlendirilmesi.," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3, pp.384-393, 2018
TAŞTAN, H. And İFLAZOĞLU, N. 2018. Hatay’ın Unesco Gastronomi Şehri Olması İle İlgili Yerel Restoran İşletmelerinin Farkındalığının Değerlendirilmesi.. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3 , 384-393.
TAŞTAN, H., & İFLAZOĞLU, N., (2018). Hatay’ın Unesco Gastronomi Şehri Olması İle İlgili Yerel Restoran İşletmelerinin Farkındalığının Değerlendirilmesi.. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3, 384-393.
TAŞTAN, HÜLYA, And NURHAYAT İFLAZOĞLU. "Hatay’ın Unesco Gastronomi Şehri Olması İle İlgili Yerel Restoran İşletmelerinin Farkındalığının Değerlendirilmesi.," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3, 384-393, 2018
TAŞTAN, HÜLYA And İFLAZOĞLU, NURHAYAT. "Hatay’ın Unesco Gastronomi Şehri Olması İle İlgili Yerel Restoran İşletmelerinin Farkındalığının Değerlendirilmesi.." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3, pp.384-393, 2018
TAŞTAN, H. And İFLAZOĞLU, N. (2018) . "Hatay’ın Unesco Gastronomi Şehri Olması İle İlgili Yerel Restoran İşletmelerinin Farkındalığının Değerlendirilmesi.." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3, pp.384-393.
@article{article, author={HÜLYA TAŞTAN And author={NURHAYAT İFLAZOĞLU}, title={Hatay’ın Unesco Gastronomi Şehri Olması İle İlgili Yerel Restoran İşletmelerinin Farkındalığının Değerlendirilmesi.}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2018, pages={384-393} }