F. TERLEMEZ And İ. H. ÇERÇİ, "Pazarlama Dışı Olan Karpuzlardan (Citrullus lanatus) Hayvan Beslemede Kullanılabilecek Yan Ürünlerin Elde Edilmesi, Depolanması, Bazı Besin Madde ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURAL AND NATURAL SCIENCE , vol.6, no.4, pp.835-844, 2019
TERLEMEZ, F. And ÇERÇİ, İ. H. 2019. Pazarlama Dışı Olan Karpuzlardan (Citrullus lanatus) Hayvan Beslemede Kullanılabilecek Yan Ürünlerin Elde Edilmesi, Depolanması, Bazı Besin Madde ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURAL AND NATURAL SCIENCE , vol.6, no.4 , 835-844.
TERLEMEZ, F., & ÇERÇİ, İ. H., (2019). Pazarlama Dışı Olan Karpuzlardan (Citrullus lanatus) Hayvan Beslemede Kullanılabilecek Yan Ürünlerin Elde Edilmesi, Depolanması, Bazı Besin Madde ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURAL AND NATURAL SCIENCE , vol.6, no.4, 835-844.
TERLEMEZ, FATMA, And İBRAHİM HALİL ÇERÇİ. "Pazarlama Dışı Olan Karpuzlardan (Citrullus lanatus) Hayvan Beslemede Kullanılabilecek Yan Ürünlerin Elde Edilmesi, Depolanması, Bazı Besin Madde ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURAL AND NATURAL SCIENCE , vol.6, no.4, 835-844, 2019
TERLEMEZ, FATMA And ÇERÇİ, İBRAHİM H. . "Pazarlama Dışı Olan Karpuzlardan (Citrullus lanatus) Hayvan Beslemede Kullanılabilecek Yan Ürünlerin Elde Edilmesi, Depolanması, Bazı Besin Madde ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURAL AND NATURAL SCIENCE , vol.6, no.4, pp.835-844, 2019
TERLEMEZ, F. And ÇERÇİ, İ. H. (2019) . "Pazarlama Dışı Olan Karpuzlardan (Citrullus lanatus) Hayvan Beslemede Kullanılabilecek Yan Ürünlerin Elde Edilmesi, Depolanması, Bazı Besin Madde ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURAL AND NATURAL SCIENCE , vol.6, no.4, pp.835-844.
@article{article, author={FATMA TERLEMEZ And author={İBRAHİM HALİL ÇERÇİ}, title={Pazarlama Dışı Olan Karpuzlardan (Citrullus lanatus) Hayvan Beslemede Kullanılabilecek Yan Ürünlerin Elde Edilmesi, Depolanması, Bazı Besin Madde ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi}, journal={TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURAL AND NATURAL SCIENCE}, year=2019, pages={835-844} }