K. M. ÇİMRİN, "Gübrelemenin Şeker Pancarının N P K İçeriği ve Alımına Etkisi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.11, no.1, pp.5-10, 2001
ÇİMRİN, K. M. 2001. Gübrelemenin Şeker Pancarının N P K İçeriği ve Alımına Etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.11, no.1 , 5-10.
ÇİMRİN, K. M., (2001). Gübrelemenin Şeker Pancarının N P K İçeriği ve Alımına Etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.11, no.1, 5-10.
ÇİMRİN, KERİM. "Gübrelemenin Şeker Pancarının N P K İçeriği ve Alımına Etkisi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.11, no.1, 5-10, 2001
ÇİMRİN, KERİM M. . "Gübrelemenin Şeker Pancarının N P K İçeriği ve Alımına Etkisi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.11, no.1, pp.5-10, 2001
ÇİMRİN, K. M. (2001) . "Gübrelemenin Şeker Pancarının N P K İçeriği ve Alımına Etkisi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.11, no.1, pp.5-10.
@article{article, author={KERİM MESUT ÇİMRİN}, title={Gübrelemenin Şeker Pancarının N P K İçeriği ve Alımına Etkisi}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi}, year=2001, pages={5-10} }