W. Mushtaq Et Al. , "Antioxidant Potential and Element Contents of Wild Edible Mushroom Suillus granulatus," Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi , vol.23, no.3, pp.592-595, 2020
Mushtaq, W. Et Al. 2020. Antioxidant Potential and Element Contents of Wild Edible Mushroom Suillus granulatus. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi , vol.23, no.3 , 592-595.
Mushtaq, W., BABA, H., Akata, I., & SEVİNDİK, M., (2020). Antioxidant Potential and Element Contents of Wild Edible Mushroom Suillus granulatus. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi , vol.23, no.3, 592-595.
Mushtaq, Waseem Et Al. "Antioxidant Potential and Element Contents of Wild Edible Mushroom Suillus granulatus," Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi , vol.23, no.3, 592-595, 2020
Mushtaq, Waseem Et Al. "Antioxidant Potential and Element Contents of Wild Edible Mushroom Suillus granulatus." Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi , vol.23, no.3, pp.592-595, 2020
Mushtaq, W. Et Al. (2020) . "Antioxidant Potential and Element Contents of Wild Edible Mushroom Suillus granulatus." Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi , vol.23, no.3, pp.592-595.
@article{article, author={Waseem Mushtaq Et Al. }, title={Antioxidant Potential and Element Contents of Wild Edible Mushroom Suillus granulatus}, journal={Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi}, year=2020, pages={592-595} }