Atıf Formatları
Türkiye de üretilen Keçiboynuzu Kekik ve Sütleğen Ballarinin Kimyasal Özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

T. PEHLİVAN And A. GÜL, "Türkiye de üretilen Keçiboynuzu Kekik ve Sütleğen Ballarinin Kimyasal Özellikleri," Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.1, pp.48-56, 2016

PEHLİVAN, T. And GÜL, A. 2016. Türkiye de üretilen Keçiboynuzu Kekik ve Sütleğen Ballarinin Kimyasal Özellikleri. Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.1 , 48-56.

PEHLİVAN, T., & GÜL, A., (2016). Türkiye de üretilen Keçiboynuzu Kekik ve Sütleğen Ballarinin Kimyasal Özellikleri. Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.1, 48-56.

PEHLİVAN, TUBA, And AZİZ GÜL. "Türkiye de üretilen Keçiboynuzu Kekik ve Sütleğen Ballarinin Kimyasal Özellikleri," Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.1, 48-56, 2016

PEHLİVAN, TUBA And GÜL, AZİZ. "Türkiye de üretilen Keçiboynuzu Kekik ve Sütleğen Ballarinin Kimyasal Özellikleri." Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.1, pp.48-56, 2016

PEHLİVAN, T. And GÜL, A. (2016) . "Türkiye de üretilen Keçiboynuzu Kekik ve Sütleğen Ballarinin Kimyasal Özellikleri." Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.1, pp.48-56.

@article{article, author={TUBA PEHLİVAN And author={AZİZ GÜL}, title={Türkiye de üretilen Keçiboynuzu Kekik ve Sütleğen Ballarinin Kimyasal Özellikleri}, journal={Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2016, pages={48-56} }