Atıf Formatları
Observation of lactic acid bacteria and yeast populations during fermentation and cold storage in cow's, ewe's and goat's milk kefirs İnek, Koyun ve Keçi Sütünden Yapılan Kefirlerde Fermentasyon Süresince ve Sogukta Muhafazada Laktik Asit Bakteri ve Maya Populasyonunun Gözlemlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. Yaman Et Al. , "Observation of lactic acid bacteria and yeast populations during fermentation and cold storage in cow's, ewe's and goat's milk kefirs İnek, Koyun ve Keçi Sütünden Yapılan Kefirlerde Fermentasyon Süresince ve Sogukta Muhafazada Laktik Asit Bakteri ve Maya Populasyonunun Gözlemlenmesi," Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.16, no.SUPPL. A, 2010

Yaman, H. Et Al. 2010. Observation of lactic acid bacteria and yeast populations during fermentation and cold storage in cow's, ewe's and goat's milk kefirs İnek, Koyun ve Keçi Sütünden Yapılan Kefirlerde Fermentasyon Süresince ve Sogukta Muhafazada Laktik Asit Bakteri ve Maya Populasyonunun Gözlemlenmesi. Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.16, no.SUPPL. A .

Yaman, H., ELMALI, M., & Kamber, U., (2010). Observation of lactic acid bacteria and yeast populations during fermentation and cold storage in cow's, ewe's and goat's milk kefirs İnek, Koyun ve Keçi Sütünden Yapılan Kefirlerde Fermentasyon Süresince ve Sogukta Muhafazada Laktik Asit Bakteri ve Maya Populasyonunun Gözlemlenmesi. Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.16, no.SUPPL. A.

Yaman, Hilmi, MEHMET ELMALI, And Ufuk Kamber. "Observation of lactic acid bacteria and yeast populations during fermentation and cold storage in cow's, ewe's and goat's milk kefirs İnek, Koyun ve Keçi Sütünden Yapılan Kefirlerde Fermentasyon Süresince ve Sogukta Muhafazada Laktik Asit Bakteri ve Maya Populasyonunun Gözlemlenmesi," Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.16, no.SUPPL. A, 2010

Yaman, Hilmi Et Al. "Observation of lactic acid bacteria and yeast populations during fermentation and cold storage in cow's, ewe's and goat's milk kefirs İnek, Koyun ve Keçi Sütünden Yapılan Kefirlerde Fermentasyon Süresince ve Sogukta Muhafazada Laktik Asit Bakteri ve Maya Populasyonunun Gözlemlenmesi." Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.16, no.SUPPL. A, 2010

Yaman, H. ELMALI, M. And Kamber, U. (2010) . "Observation of lactic acid bacteria and yeast populations during fermentation and cold storage in cow's, ewe's and goat's milk kefirs İnek, Koyun ve Keçi Sütünden Yapılan Kefirlerde Fermentasyon Süresince ve Sogukta Muhafazada Laktik Asit Bakteri ve Maya Populasyonunun Gözlemlenmesi." Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.16, no.SUPPL. A.

@article{article, author={Hilmi Yaman Et Al. }, title={Observation of lactic acid bacteria and yeast populations during fermentation and cold storage in cow's, ewe's and goat's milk kefirs İnek, Koyun ve Keçi Sütünden Yapılan Kefirlerde Fermentasyon Süresince ve Sogukta Muhafazada Laktik Asit Bakteri ve Maya Populasyonunun Gözlemlenmesi}, journal={Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi}, year=2010}