A. A. Polat Et Al. , "Bazı Erik Genotiplerinin Toplam Fenol İçeriği, Toplam Antioksidan Kapasitesi ve Meyve Özellikleri Üzerine Olgunlaşma Dönemlerinin Etkisi," MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS) , vol.14, no.2, pp.23-32, 2009
Polat, A. A. Et Al. 2009. Bazı Erik Genotiplerinin Toplam Fenol İçeriği, Toplam Antioksidan Kapasitesi ve Meyve Özellikleri Üzerine Olgunlaşma Dönemlerinin Etkisi. MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS) , vol.14, no.2 , 23-32.
Polat, A. A., Çalışkan, O., Serçe, S., & Özgen, M., (2009). Bazı Erik Genotiplerinin Toplam Fenol İçeriği, Toplam Antioksidan Kapasitesi ve Meyve Özellikleri Üzerine Olgunlaşma Dönemlerinin Etkisi. MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS) , vol.14, no.2, 23-32.
Polat, ATİLA Et Al. "Bazı Erik Genotiplerinin Toplam Fenol İçeriği, Toplam Antioksidan Kapasitesi ve Meyve Özellikleri Üzerine Olgunlaşma Dönemlerinin Etkisi," MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS) , vol.14, no.2, 23-32, 2009
Polat, ATİLA A. Et Al. "Bazı Erik Genotiplerinin Toplam Fenol İçeriği, Toplam Antioksidan Kapasitesi ve Meyve Özellikleri Üzerine Olgunlaşma Dönemlerinin Etkisi." MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS) , vol.14, no.2, pp.23-32, 2009
Polat, A. A. Et Al. (2009) . "Bazı Erik Genotiplerinin Toplam Fenol İçeriği, Toplam Antioksidan Kapasitesi ve Meyve Özellikleri Üzerine Olgunlaşma Dönemlerinin Etkisi." MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS) , vol.14, no.2, pp.23-32.
@article{article, author={ATİLA AYTEKİN POLAT Et Al. }, title={Bazı Erik Genotiplerinin Toplam Fenol İçeriği, Toplam Antioksidan Kapasitesi ve Meyve Özellikleri Üzerine Olgunlaşma Dönemlerinin Etkisi}, journal={MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS)}, year=2009, pages={23-32} }