c. Kürekci, "Raman Spektroskopisinin Üç Önemli Gıda Kaynaklı Patojenin Karakterizasyonunda Uygulanabilirliği," Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.5, no.2, pp.141-145, 2016
Kürekci, c. 2016. Raman Spektroskopisinin Üç Önemli Gıda Kaynaklı Patojenin Karakterizasyonunda Uygulanabilirliği. Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.5, no.2 , 141-145.
Kürekci, c., (2016). Raman Spektroskopisinin Üç Önemli Gıda Kaynaklı Patojenin Karakterizasyonunda Uygulanabilirliği. Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.5, no.2, 141-145.
Kürekci, CEMİL. "Raman Spektroskopisinin Üç Önemli Gıda Kaynaklı Patojenin Karakterizasyonunda Uygulanabilirliği," Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.5, no.2, 141-145, 2016
Kürekci, CEMİL. "Raman Spektroskopisinin Üç Önemli Gıda Kaynaklı Patojenin Karakterizasyonunda Uygulanabilirliği." Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.5, no.2, pp.141-145, 2016
Kürekci, c. (2016) . "Raman Spektroskopisinin Üç Önemli Gıda Kaynaklı Patojenin Karakterizasyonunda Uygulanabilirliği." Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.5, no.2, pp.141-145.
@article{article, author={CEMİL KÜREKCİ}, title={Raman Spektroskopisinin Üç Önemli Gıda Kaynaklı Patojenin Karakterizasyonunda Uygulanabilirliği}, journal={Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, year=2016, pages={141-145} }