M. ÇİFTÇİ And İ. H. ÇERÇİ, "Pazarlanamayan Kırık Yumurtaların Toklu Besi Rasyonlarında Kullanılma Olanakları," Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.18, no.2, pp.117-122, 2004
ÇİFTÇİ, M. And ÇERÇİ, İ. H. 2004. Pazarlanamayan Kırık Yumurtaların Toklu Besi Rasyonlarında Kullanılma Olanakları. Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.18, no.2 , 117-122.
ÇİFTÇİ, M., & ÇERÇİ, İ. H., (2004). Pazarlanamayan Kırık Yumurtaların Toklu Besi Rasyonlarında Kullanılma Olanakları. Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.18, no.2, 117-122.
ÇİFTÇİ, MEHMET, And İBRAHİM HALİL ÇERÇİ. "Pazarlanamayan Kırık Yumurtaların Toklu Besi Rasyonlarında Kullanılma Olanakları," Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.18, no.2, 117-122, 2004
ÇİFTÇİ, MEHMET And ÇERÇİ, İBRAHİM H. . "Pazarlanamayan Kırık Yumurtaların Toklu Besi Rasyonlarında Kullanılma Olanakları." Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.18, no.2, pp.117-122, 2004
ÇİFTÇİ, M. And ÇERÇİ, İ. H. (2004) . "Pazarlanamayan Kırık Yumurtaların Toklu Besi Rasyonlarında Kullanılma Olanakları." Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.18, no.2, pp.117-122.
@article{article, author={MEHMET ÇİFTÇİ And author={İBRAHİM HALİL ÇERÇİ}, title={Pazarlanamayan Kırık Yumurtaların Toklu Besi Rasyonlarında Kullanılma Olanakları}, journal={Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=2004, pages={117-122} }