Atıf Formatları
Sürk Yapımında Kullanılan Bazı Baharatların Antimikrobiyal Özelikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. T. MASATCIOĞLU Et Al. , "Sürk Yapımında Kullanılan Bazı Baharatların Antimikrobiyal Özelikleri," Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.477-482, 2003

MASATCIOĞLU, M. T. Et Al. 2003. Sürk Yapımında Kullanılan Bazı Baharatların Antimikrobiyal Özelikleri. Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , (İzmir, Turkey), 477-482.

MASATCIOĞLU, M. T., AKDEMİR EVRENDİLEK, G., & AVŞAR, Y. K., (2003). Sürk Yapımında Kullanılan Bazı Baharatların Antimikrobiyal Özelikleri . Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu (pp.477-482). İzmir, Turkey

MASATCIOĞLU, MUSTAFA, GÜLSÜN AKDEMİR EVRENDİLEK, And YAHYA KEMAL AVŞAR. "Sürk Yapımında Kullanılan Bazı Baharatların Antimikrobiyal Özelikleri," Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Turkey, 2003

MASATCIOĞLU, MUSTAFA T. Et Al. "Sürk Yapımında Kullanılan Bazı Baharatların Antimikrobiyal Özelikleri." Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.477-482, 2003

MASATCIOĞLU, M. T. AKDEMİR EVRENDİLEK, G. And AVŞAR, Y. K. (2003) . "Sürk Yapımında Kullanılan Bazı Baharatların Antimikrobiyal Özelikleri." Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.477-482.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA TUĞRUL MASATCIOĞLU Et Al. }, title={Sürk Yapımında Kullanılan Bazı Baharatların Antimikrobiyal Özelikleri}, congress name={Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2003}, pages={477-482} }