Atıf Formatları
Mardin İli Artuklu İlçesinde Tüketicilerin Kırmızı Et Tüketim Tercihi ve Alışkanlıkları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

v. acıbuca And A. Kaya, "Red Meat Preference and Habits of Consumers in Artuklu District of Mardin Province," Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.38, no.2, pp.244-253, 2024

acıbuca, v. And Kaya, A. 2024. Red Meat Preference and Habits of Consumers in Artuklu District of Mardin Province. Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.38, no.2 , 244-253.

acıbuca, v., & Kaya, A., (2024). Red Meat Preference and Habits of Consumers in Artuklu District of Mardin Province. Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.38, no.2, 244-253.

acıbuca, veysi, And AYBÜKE KAYA. "Red Meat Preference and Habits of Consumers in Artuklu District of Mardin Province," Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.38, no.2, 244-253, 2024

acıbuca, veysi And Kaya, AYBÜKE. "Red Meat Preference and Habits of Consumers in Artuklu District of Mardin Province." Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.38, no.2, pp.244-253, 2024

acıbuca, v. And Kaya, A. (2024) . "Red Meat Preference and Habits of Consumers in Artuklu District of Mardin Province." Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.38, no.2, pp.244-253.

@article{article, author={veysi acıbuca And author={AYBÜKE KAYA}, title={Red Meat Preference and Habits of Consumers in Artuklu District of Mardin Province}, journal={Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online)}, year=2024, pages={244-253} }