Atıf Formatları
Dielectric Properties of Foods
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. Tıraş Et Al. , "Dielectric Properties of Foods," Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , vol.7, no.11, pp.1805-1816, 2019

Tıraş, B. Et Al. 2019. Dielectric Properties of Foods. Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , vol.7, no.11 , 1805-1816.

Tıraş, B., DEDE, S., & Altay, F., (2019). Dielectric Properties of Foods. Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , vol.7, no.11, 1805-1816.

Tıraş, Buşra, SERCAN DEDE, And Filiz Altay. "Dielectric Properties of Foods," Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , vol.7, no.11, 1805-1816, 2019

Tıraş, Buşra Et Al. "Dielectric Properties of Foods." Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , vol.7, no.11, pp.1805-1816, 2019

Tıraş, B. DEDE, S. And Altay, F. (2019) . "Dielectric Properties of Foods." Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , vol.7, no.11, pp.1805-1816.

@article{article, author={Buşra Tıraş Et Al. }, title={Dielectric Properties of Foods}, journal={Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi}, year=2019, pages={1805-1816} }