Atıf Formatları
Natürel Zeytinyağındaki Uçucu Aroma Bileşenleri Ve Duyusal Kalite Üzerine Etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

D. BOZDOĞAN KONUŞKAN And A. KARAYİYEN, "Natürel Zeytinyağındaki Uçucu Aroma Bileşenleri Ve Duyusal Kalite Üzerine Etkileri," GIDA , vol.36, no.6, pp.357-364, 2011

BOZDOĞAN KONUŞKAN, D. And KARAYİYEN, A. 2011. Natürel Zeytinyağındaki Uçucu Aroma Bileşenleri Ve Duyusal Kalite Üzerine Etkileri. GIDA , vol.36, no.6 , 357-364.

BOZDOĞAN KONUŞKAN, D., & KARAYİYEN, A., (2011). Natürel Zeytinyağındaki Uçucu Aroma Bileşenleri Ve Duyusal Kalite Üzerine Etkileri. GIDA , vol.36, no.6, 357-364.

BOZDOĞAN KONUŞKAN, DİLŞAT, And AYKUT KARAYİYEN. "Natürel Zeytinyağındaki Uçucu Aroma Bileşenleri Ve Duyusal Kalite Üzerine Etkileri," GIDA , vol.36, no.6, 357-364, 2011

BOZDOĞAN KONUŞKAN, DİLŞAT B. And KARAYİYEN, AYKUT. "Natürel Zeytinyağındaki Uçucu Aroma Bileşenleri Ve Duyusal Kalite Üzerine Etkileri." GIDA , vol.36, no.6, pp.357-364, 2011

BOZDOĞAN KONUŞKAN, D. And KARAYİYEN, A. (2011) . "Natürel Zeytinyağındaki Uçucu Aroma Bileşenleri Ve Duyusal Kalite Üzerine Etkileri." GIDA , vol.36, no.6, pp.357-364.

@article{article, author={DİLŞAT BOZDOĞAN KONUŞKAN And author={AYKUT KARAYİYEN}, title={Natürel Zeytinyağındaki Uçucu Aroma Bileşenleri Ve Duyusal Kalite Üzerine Etkileri}, journal={GIDA}, year=2011, pages={357-364} }