A. D. DUMAN And M. DİDİN, "Baharatlar ve Şifalı Bitkilerin Önemi: Endüstriyel Potansiyeli," Gıda Teknolojisi , pp.87-89, 2012
DUMAN, A. D. And DİDİN, M. 2012. Baharatlar ve Şifalı Bitkilerin Önemi: Endüstriyel Potansiyeli. Gıda Teknolojisi , 87-89.
DUMAN, A. D., & DİDİN, M., (2012). Baharatlar ve Şifalı Bitkilerin Önemi: Endüstriyel Potansiyeli. Gıda Teknolojisi , 87-89.
DUMAN, AHMET, And MUSTAFA DİDİN. "Baharatlar ve Şifalı Bitkilerin Önemi: Endüstriyel Potansiyeli," Gıda Teknolojisi , 87-89, 2012
DUMAN, AHMET D. And DİDİN, MUSTAFA. "Baharatlar ve Şifalı Bitkilerin Önemi: Endüstriyel Potansiyeli." Gıda Teknolojisi , pp.87-89, 2012
DUMAN, A. D. And DİDİN, M. (2012) . "Baharatlar ve Şifalı Bitkilerin Önemi: Endüstriyel Potansiyeli." Gıda Teknolojisi , pp.87-89.
@article{article, author={AHMET DOĞAN DUMAN And author={MUSTAFA DİDİN}, title={Baharatlar ve Şifalı Bitkilerin Önemi: Endüstriyel Potansiyeli}, journal={Gıda Teknolojisi}, year=2012, pages={87-89} }