Atıf Formatları
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Yeni Trendler-2
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. U. ÇELİK GENÇOĞLU And H. ÖZ, "HUMUS MEZESİNİN HATAY GASTRONOMİSİNDEKİ YERİ VE BESLENME ÜZERİNE ETKİSİ," In Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Yeni Trendler-2 , Ankara: Platanus yayınları, 2022, pp.423-432.

ÇELİK GENÇOĞLU, H. U. And ÖZ, H. HUMUS MEZESİNİN HATAY GASTRONOMİSİNDEKİ YERİ VE BESLENME ÜZERİNE ETKİSİ. 2022. In Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Yeni Trendler-2 , Platanus yayınları, Ankara, 423-432.

ÇELİK GENÇOĞLU, H. U., & ÖZ, H., (2022). HUMUS MEZESİNİN HATAY GASTRONOMİSİNDEKİ YERİ VE BESLENME ÜZERİNE ETKİSİ. Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Yeni Trendler-2 (pp.423-432), Ankara: Platanus yayınları.

ÇELİK GENÇOĞLU, HASİBE, And HİLAL ÖZ. "HUMUS MEZESİNİN HATAY GASTRONOMİSİNDEKİ YERİ VE BESLENME ÜZERİNE ETKİSİ." In Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Yeni Trendler-2 , 423-432. Ankara: Platanus yayınları, 2022

ÇELİK GENÇOĞLU, HASİBE U. And ÖZ, HİLAL. "HUMUS MEZESİNİN HATAY GASTRONOMİSİNDEKİ YERİ VE BESLENME ÜZERİNE ETKİSİ." Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Yeni Trendler-2 , Platanus yayınları, 2022, pp.423-432.

ÇELİK GENÇOĞLU, H. U. And ÖZ, H. (2022) "HUMUS MEZESİNİN HATAY GASTRONOMİSİNDEKİ YERİ VE BESLENME ÜZERİNE ETKİSİ", Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Yeni Trendler-2 . Ankara: Platanus yayınları.

@bookchapter{bookchapter, author ={HASİBE UTKU ÇELİK GENÇOĞLU And author ={HİLAL ÖZ}, chaptertitle={HUMUS MEZESİNİN HATAY GASTRONOMİSİNDEKİ YERİ VE BESLENME ÜZERİNE ETKİSİ}, booktitle={ Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Yeni Trendler-2}, publisher={Platanus yayınları}, city={Ankara},year={2022} }