I. CAVUS Et Al. , "Türkiye’den Elde Edilen Leishmania İzolatlarının Kanlı ve Çikolata Agardaki Üremelerinin Değerlendirilmesi," Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti Dergisi , vol.49, no.4, pp.219-225, 2019
CAVUS, I. Et Al. 2019. Türkiye’den Elde Edilen Leishmania İzolatlarının Kanlı ve Çikolata Agardaki Üremelerinin Değerlendirilmesi. Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti Dergisi , vol.49, no.4 , 219-225.
CAVUS, I., KAYA, T., ASLAN, A., ÖZEL, Y., CETIN, M., YILDIRIM, A., ... ÖZBİLGİN, A.(2019). Türkiye’den Elde Edilen Leishmania İzolatlarının Kanlı ve Çikolata Agardaki Üremelerinin Değerlendirilmesi. Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti Dergisi , vol.49, no.4, 219-225.
CAVUS, IBRAHIM Et Al. "Türkiye’den Elde Edilen Leishmania İzolatlarının Kanlı ve Çikolata Agardaki Üremelerinin Değerlendirilmesi," Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti Dergisi , vol.49, no.4, 219-225, 2019
CAVUS, IBRAHIM Et Al. "Türkiye’den Elde Edilen Leishmania İzolatlarının Kanlı ve Çikolata Agardaki Üremelerinin Değerlendirilmesi." Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti Dergisi , vol.49, no.4, pp.219-225, 2019
CAVUS, I. Et Al. (2019) . "Türkiye’den Elde Edilen Leishmania İzolatlarının Kanlı ve Çikolata Agardaki Üremelerinin Değerlendirilmesi." Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti Dergisi , vol.49, no.4, pp.219-225.
@article{article, author={IBRAHIM CAVUS Et Al. }, title={Türkiye’den Elde Edilen Leishmania İzolatlarının Kanlı ve Çikolata Agardaki Üremelerinin Değerlendirilmesi}, journal={Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti Dergisi}, year=2019, pages={219-225} }