Atıf Formatları
Gastronomik Hediyeleşme I
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. İFLAZOĞLU, "Hatay Mutfağının Gastronomik Hediye Potansiyeli: Coğrafi İşaret Tescilli Yiyecekler Üzerinden Bir Değerlendirme," In Gastronomik Hediyeleşme I , Ankara: DETAY YAYINCILIK, 2025, pp.149-167.

İFLAZOĞLU, N. Hatay Mutfağının Gastronomik Hediye Potansiyeli: Coğrafi İşaret Tescilli Yiyecekler Üzerinden Bir Değerlendirme. 2025. In Gastronomik Hediyeleşme I , DETAY YAYINCILIK, Ankara, 149-167.

İFLAZOĞLU, N., (2025). Hatay Mutfağının Gastronomik Hediye Potansiyeli: Coğrafi İşaret Tescilli Yiyecekler Üzerinden Bir Değerlendirme. Gastronomik Hediyeleşme I (pp.149-167), Ankara: DETAY YAYINCILIK.

İFLAZOĞLU, NURHAYAT. "Hatay Mutfağının Gastronomik Hediye Potansiyeli: Coğrafi İşaret Tescilli Yiyecekler Üzerinden Bir Değerlendirme." In Gastronomik Hediyeleşme I , 149-167. Ankara: DETAY YAYINCILIK, 2025

İFLAZOĞLU, NURHAYAT. "Hatay Mutfağının Gastronomik Hediye Potansiyeli: Coğrafi İşaret Tescilli Yiyecekler Üzerinden Bir Değerlendirme." Gastronomik Hediyeleşme I , DETAY YAYINCILIK, 2025, pp.149-167.

İFLAZOĞLU, N. (2025) "Hatay Mutfağının Gastronomik Hediye Potansiyeli: Coğrafi İşaret Tescilli Yiyecekler Üzerinden Bir Değerlendirme", Gastronomik Hediyeleşme I . Ankara: DETAY YAYINCILIK.

@bookchapter{bookchapter, author ={NURHAYAT İFLAZOĞLU}, chaptertitle={Hatay Mutfağının Gastronomik Hediye Potansiyeli: Coğrafi İşaret Tescilli Yiyecekler Üzerinden Bir Değerlendirme}, booktitle={ Gastronomik Hediyeleşme I}, publisher={DETAY YAYINCILIK}, city={Ankara},year={2025} }