Atıf Formatları
Snap frozen ve doğrudan -80’xxde dondurulan karaciğer dokularında RNA kalitesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. ÖZKAN And A. YAKAN, "Snap frozen ve doğrudan -80’xxde dondurulan karaciğer dokularında RNA kalitesi," Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.58, no.1, pp.42-47, 2018

ÖZKAN, H. And YAKAN, A. 2018. Snap frozen ve doğrudan -80’xxde dondurulan karaciğer dokularında RNA kalitesi. Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.58, no.1 , 42-47.

ÖZKAN, H., & YAKAN, A., (2018). Snap frozen ve doğrudan -80’xxde dondurulan karaciğer dokularında RNA kalitesi. Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.58, no.1, 42-47.

ÖZKAN, HÜSEYİN, And AKIN YAKAN. "Snap frozen ve doğrudan -80’xxde dondurulan karaciğer dokularında RNA kalitesi," Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.58, no.1, 42-47, 2018

ÖZKAN, HÜSEYİN And YAKAN, AKIN. "Snap frozen ve doğrudan -80’xxde dondurulan karaciğer dokularında RNA kalitesi." Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.58, no.1, pp.42-47, 2018

ÖZKAN, H. And YAKAN, A. (2018) . "Snap frozen ve doğrudan -80’xxde dondurulan karaciğer dokularında RNA kalitesi." Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.58, no.1, pp.42-47.

@article{article, author={HÜSEYİN ÖZKAN And author={AKIN YAKAN}, title={Snap frozen ve doğrudan -80’xxde dondurulan karaciğer dokularında RNA kalitesi}, journal={Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi}, year=2018, pages={42-47} }