H. ÖZKAN And A. YAKAN, "Snap frozen ve doğrudan -80’xxde dondurulan karaciğer dokularında RNA kalitesi," Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.58, no.1, pp.42-47, 2018
ÖZKAN, H. And YAKAN, A. 2018. Snap frozen ve doğrudan -80’xxde dondurulan karaciğer dokularında RNA kalitesi. Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.58, no.1 , 42-47.
ÖZKAN, H., & YAKAN, A., (2018). Snap frozen ve doğrudan -80’xxde dondurulan karaciğer dokularında RNA kalitesi. Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.58, no.1, 42-47.
ÖZKAN, HÜSEYİN, And AKIN YAKAN. "Snap frozen ve doğrudan -80’xxde dondurulan karaciğer dokularında RNA kalitesi," Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.58, no.1, 42-47, 2018
ÖZKAN, HÜSEYİN And YAKAN, AKIN. "Snap frozen ve doğrudan -80’xxde dondurulan karaciğer dokularında RNA kalitesi." Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.58, no.1, pp.42-47, 2018
ÖZKAN, H. And YAKAN, A. (2018) . "Snap frozen ve doğrudan -80’xxde dondurulan karaciğer dokularında RNA kalitesi." Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.58, no.1, pp.42-47.
@article{article, author={HÜSEYİN ÖZKAN And author={AKIN YAKAN}, title={Snap frozen ve doğrudan -80’xxde dondurulan karaciğer dokularında RNA kalitesi}, journal={Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi}, year=2018, pages={42-47} }