T. GÜLER Et Al. , "Elmanın, Şeker ve Arpaya Alternatif Karbonhidrat Kaynağı Olarak Yonca Silajına Katılması," II. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , Turkey, pp.376-380, 2003
GÜLER, T. Et Al. 2003. Elmanın, Şeker ve Arpaya Alternatif Karbonhidrat Kaynağı Olarak Yonca Silajına Katılması. II. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , (Turkey), 376-380.
GÜLER, T., ÇİFTÇİ, M., ERTAŞ, O. N., ÇERÇİ, İ. H., & DALKILIÇ, B., (2003). Elmanın, Şeker ve Arpaya Alternatif Karbonhidrat Kaynağı Olarak Yonca Silajına Katılması . II. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi (pp.376-380). , Turkey
GÜLER, TALAT Et Al. "Elmanın, Şeker ve Arpaya Alternatif Karbonhidrat Kaynağı Olarak Yonca Silajına Katılması," II. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi, Turkey, 2003
GÜLER, TALAT Et Al. "Elmanın, Şeker ve Arpaya Alternatif Karbonhidrat Kaynağı Olarak Yonca Silajına Katılması." II. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , Turkey, pp.376-380, 2003
GÜLER, T. Et Al. (2003) . "Elmanın, Şeker ve Arpaya Alternatif Karbonhidrat Kaynağı Olarak Yonca Silajına Katılması." II. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , Turkey, pp.376-380.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TALAT GÜLER Et Al. }, title={Elmanın, Şeker ve Arpaya Alternatif Karbonhidrat Kaynağı Olarak Yonca Silajına Katılması}, congress name={II. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2003}, pages={376-380} }