Atıf Formatları
Elmanın, Şeker ve Arpaya Alternatif Karbonhidrat Kaynağı Olarak Yonca Silajına Katılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

T. GÜLER Et Al. , "Elmanın, Şeker ve Arpaya Alternatif Karbonhidrat Kaynağı Olarak Yonca Silajına Katılması," II. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , Turkey, pp.376-380, 2003

GÜLER, T. Et Al. 2003. Elmanın, Şeker ve Arpaya Alternatif Karbonhidrat Kaynağı Olarak Yonca Silajına Katılması. II. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , (Turkey), 376-380.

GÜLER, T., ÇİFTÇİ, M., ERTAŞ, O. N., ÇERÇİ, İ. H., & DALKILIÇ, B., (2003). Elmanın, Şeker ve Arpaya Alternatif Karbonhidrat Kaynağı Olarak Yonca Silajına Katılması . II. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi (pp.376-380). , Turkey

GÜLER, TALAT Et Al. "Elmanın, Şeker ve Arpaya Alternatif Karbonhidrat Kaynağı Olarak Yonca Silajına Katılması," II. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi, Turkey, 2003

GÜLER, TALAT Et Al. "Elmanın, Şeker ve Arpaya Alternatif Karbonhidrat Kaynağı Olarak Yonca Silajına Katılması." II. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , Turkey, pp.376-380, 2003

GÜLER, T. Et Al. (2003) . "Elmanın, Şeker ve Arpaya Alternatif Karbonhidrat Kaynağı Olarak Yonca Silajına Katılması." II. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , Turkey, pp.376-380.

@conferencepaper{conferencepaper, author={TALAT GÜLER Et Al. }, title={Elmanın, Şeker ve Arpaya Alternatif Karbonhidrat Kaynağı Olarak Yonca Silajına Katılması}, congress name={II. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2003}, pages={376-380} }