Atıf Formatları
Organik Ve Geleneksel Olarak Yetiştirilen Buğdayda Bazı Verim Ve Kalite Özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. ÇALIŞKAN Et Al. , "Organik Ve Geleneksel Olarak Yetiştirilen Buğdayda Bazı Verim Ve Kalite Özellikleri," Türkiye VIII. Tarla Bitkileri Kongresi , pp.481-484, 2009

ÇALIŞKAN, S. Et Al. 2009. Organik Ve Geleneksel Olarak Yetiştirilen Buğdayda Bazı Verim Ve Kalite Özellikleri. Türkiye VIII. Tarla Bitkileri Kongresi , 481-484.

ÇALIŞKAN, S., ÇALIŞKAN, M. E., ARSLAN, M., & KARANLIK, S., (2009). Organik Ve Geleneksel Olarak Yetiştirilen Buğdayda Bazı Verim Ve Kalite Özellikleri . Türkiye VIII. Tarla Bitkileri Kongresi (pp.481-484).

ÇALIŞKAN, SEVGİ Et Al. "Organik Ve Geleneksel Olarak Yetiştirilen Buğdayda Bazı Verim Ve Kalite Özellikleri," Türkiye VIII. Tarla Bitkileri Kongresi, 2009

ÇALIŞKAN, SEVGİ Et Al. "Organik Ve Geleneksel Olarak Yetiştirilen Buğdayda Bazı Verim Ve Kalite Özellikleri." Türkiye VIII. Tarla Bitkileri Kongresi , pp.481-484, 2009

ÇALIŞKAN, S. Et Al. (2009) . "Organik Ve Geleneksel Olarak Yetiştirilen Buğdayda Bazı Verim Ve Kalite Özellikleri." Türkiye VIII. Tarla Bitkileri Kongresi , pp.481-484.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SEVGİ ÇALIŞKAN Et Al. }, title={Organik Ve Geleneksel Olarak Yetiştirilen Buğdayda Bazı Verim Ve Kalite Özellikleri}, congress name={Türkiye VIII. Tarla Bitkileri Kongresi}, city={}, country={}, year={2009}, pages={481-484} }