Atıf Formatları
Roselle Çiçeği Tozunun Bisküvi Kalitesi Üzerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. KÖKSAL KAVRAK And M. T. MASATCIOĞLU, "Roselle Çiçeği Tozunun Bisküvi Kalitesi Üzerine Etkisi," 13. Türkiye Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, 2020

KÖKSAL KAVRAK, M. And MASATCIOĞLU, M. T. 2020. Roselle Çiçeği Tozunun Bisküvi Kalitesi Üzerine Etkisi. 13. Türkiye Gıda Kongresi , (Çanakkale, Turkey).

KÖKSAL KAVRAK, M., & MASATCIOĞLU, M. T., (2020). Roselle Çiçeği Tozunun Bisküvi Kalitesi Üzerine Etkisi . 13. Türkiye Gıda Kongresi, Çanakkale, Turkey

KÖKSAL KAVRAK, MÜCAHİDE, And MUSTAFA TUĞRUL MASATCIOĞLU. "Roselle Çiçeği Tozunun Bisküvi Kalitesi Üzerine Etkisi," 13. Türkiye Gıda Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2020

KÖKSAL KAVRAK, MÜCAHİDE K. And MASATCIOĞLU, MUSTAFA T. . "Roselle Çiçeği Tozunun Bisküvi Kalitesi Üzerine Etkisi." 13. Türkiye Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, 2020

KÖKSAL KAVRAK, M. And MASATCIOĞLU, M. T. (2020) . "Roselle Çiçeği Tozunun Bisküvi Kalitesi Üzerine Etkisi." 13. Türkiye Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MÜCAHİDE KÖKSAL KAVRAK And author={MUSTAFA TUĞRUL MASATCIOĞLU}, title={Roselle Çiçeği Tozunun Bisküvi Kalitesi Üzerine Etkisi}, congress name={13. Türkiye Gıda Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2020}}