Atıf Formatları
Antakya’da Kullanılan Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Escherichia Coli ve Staphylococcus Aureus’a Karşı Antibakteriyal Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. ALDANMAZ, "Antakya’da Kullanılan Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Escherichia Coli ve Staphylococcus Aureus’a Karşı Antibakteriyal Etkisi," GAZİOSMANPAŞA BİLİMSEL ARAŞTIRMA DERGİSİ , 2024

ALDANMAZ, E. 2024. Antakya’da Kullanılan Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Escherichia Coli ve Staphylococcus Aureus’a Karşı Antibakteriyal Etkisi. GAZİOSMANPAŞA BİLİMSEL ARAŞTIRMA DERGİSİ .

ALDANMAZ, E., (2024). Antakya’da Kullanılan Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Escherichia Coli ve Staphylococcus Aureus’a Karşı Antibakteriyal Etkisi. GAZİOSMANPAŞA BİLİMSEL ARAŞTIRMA DERGİSİ .

ALDANMAZ, EMİNE. "Antakya’da Kullanılan Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Escherichia Coli ve Staphylococcus Aureus’a Karşı Antibakteriyal Etkisi," GAZİOSMANPAŞA BİLİMSEL ARAŞTIRMA DERGİSİ , 2024

ALDANMAZ, EMİNE A. . "Antakya’da Kullanılan Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Escherichia Coli ve Staphylococcus Aureus’a Karşı Antibakteriyal Etkisi." GAZİOSMANPAŞA BİLİMSEL ARAŞTIRMA DERGİSİ , 2024

ALDANMAZ, E. (2024) . "Antakya’da Kullanılan Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Escherichia Coli ve Staphylococcus Aureus’a Karşı Antibakteriyal Etkisi." GAZİOSMANPAŞA BİLİMSEL ARAŞTIRMA DERGİSİ .

@article{article, author={EMİNE AKSAN ALDANMAZ}, title={Antakya’da Kullanılan Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Escherichia Coli ve Staphylococcus Aureus’a Karşı Antibakteriyal Etkisi}, journal={GAZİOSMANPAŞA BİLİMSEL ARAŞTIRMA DERGİSİ}, year=2024}