Atıf Formatları
Keçi Sütünün Bileşim ve Fizikokimyasal Özelliklerinin Süt Teknolojisi Açısından Önemi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Y. K. AVŞAR Et Al. , "Keçi Sütünün Bileşim ve Fizikokimyasal Özelliklerinin Süt Teknolojisi Açısından Önemi," 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.776, 2002

AVŞAR, Y. K. Et Al. 2002. Keçi Sütünün Bileşim ve Fizikokimyasal Özelliklerinin Süt Teknolojisi Açısından Önemi. 7. Gıda Kongresi , (Ankara, Turkey), 776.

AVŞAR, Y. K., MASATCIOĞLU, M. T., & AKDEMİR EVRENDİLEK, G., (2002). Keçi Sütünün Bileşim ve Fizikokimyasal Özelliklerinin Süt Teknolojisi Açısından Önemi . 7. Gıda Kongresi (pp.776). Ankara, Turkey

AVŞAR, YAHYA, MUSTAFA TUĞRUL MASATCIOĞLU, And GÜLSÜN AKDEMİR EVRENDİLEK. "Keçi Sütünün Bileşim ve Fizikokimyasal Özelliklerinin Süt Teknolojisi Açısından Önemi," 7. Gıda Kongresi, Ankara, Turkey, 2002

AVŞAR, YAHYA K. Et Al. "Keçi Sütünün Bileşim ve Fizikokimyasal Özelliklerinin Süt Teknolojisi Açısından Önemi." 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.776, 2002

AVŞAR, Y. K. MASATCIOĞLU, M. T. And AKDEMİR EVRENDİLEK, G. (2002) . "Keçi Sütünün Bileşim ve Fizikokimyasal Özelliklerinin Süt Teknolojisi Açısından Önemi." 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, p.776.

@conferencepaper{conferencepaper, author={YAHYA KEMAL AVŞAR Et Al. }, title={Keçi Sütünün Bileşim ve Fizikokimyasal Özelliklerinin Süt Teknolojisi Açısından Önemi}, congress name={7. Gıda Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2002}, pages={776} }