Y. K. AVŞAR Et Al. , "Keçi Sütünün Bileşim ve Fizikokimyasal Özelliklerinin Süt Teknolojisi Açısından Önemi," 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.776, 2002
AVŞAR, Y. K. Et Al. 2002. Keçi Sütünün Bileşim ve Fizikokimyasal Özelliklerinin Süt Teknolojisi Açısından Önemi. 7. Gıda Kongresi , (Ankara, Turkey), 776.
AVŞAR, Y. K., MASATCIOĞLU, M. T., & AKDEMİR EVRENDİLEK, G., (2002). Keçi Sütünün Bileşim ve Fizikokimyasal Özelliklerinin Süt Teknolojisi Açısından Önemi . 7. Gıda Kongresi (pp.776). Ankara, Turkey
AVŞAR, YAHYA, MUSTAFA TUĞRUL MASATCIOĞLU, And GÜLSÜN AKDEMİR EVRENDİLEK. "Keçi Sütünün Bileşim ve Fizikokimyasal Özelliklerinin Süt Teknolojisi Açısından Önemi," 7. Gıda Kongresi, Ankara, Turkey, 2002
AVŞAR, YAHYA K. Et Al. "Keçi Sütünün Bileşim ve Fizikokimyasal Özelliklerinin Süt Teknolojisi Açısından Önemi." 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.776, 2002
AVŞAR, Y. K. MASATCIOĞLU, M. T. And AKDEMİR EVRENDİLEK, G. (2002) . "Keçi Sütünün Bileşim ve Fizikokimyasal Özelliklerinin Süt Teknolojisi Açısından Önemi." 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, p.776.
@conferencepaper{conferencepaper, author={YAHYA KEMAL AVŞAR Et Al. }, title={Keçi Sütünün Bileşim ve Fizikokimyasal Özelliklerinin Süt Teknolojisi Açısından Önemi}, congress name={7. Gıda Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2002}, pages={776} }