M. KAPLANKIRAN Et Al. Hatay İlinde Turunçgiller Trabzon Hurması ve Avokado Yetiştiriciliğinin Yeni Çeşit Anaç ve Derim Sonrası Tekniklerle Geliştirilmesi Devlet Planlama Teşkilatı Projesi Kesin Sonuç Raporu. Hatay: Mustafa Kemal Üniversitesi2008, pp.239
KAPLANKIRAN, M. Et Al. 2008. Hatay İlinde Turunçgiller Trabzon Hurması ve Avokado Yetiştiriciliğinin Yeni Çeşit Anaç ve Derim Sonrası Tekniklerle Geliştirilmesi Devlet Planlama Teşkilatı Projesi Kesin Sonuç Raporu . Mustafa Kemal Üniversitesi, Hatay.
KAPLANKIRAN, M., ÖZDEMİR, A. E., TOPLU, C., ÇANDIR, E., Demirkeser, T. H., YILDIZ, E., ... UYSAL KAMİLOĞLU, M.(2008). Hatay İlinde Turunçgiller Trabzon Hurması ve Avokado Yetiştiriciliğinin Yeni Çeşit Anaç ve Derim Sonrası Tekniklerle Geliştirilmesi Devlet Planlama Teşkilatı Projesi Kesin Sonuç Raporu . Hatay: Mustafa Kemal Üniversitesi.
KAPLANKIRAN, MUSTAFA Et Al. Hatay İlinde Turunçgiller Trabzon Hurması ve Avokado Yetiştiriciliğinin Yeni Çeşit Anaç ve Derim Sonrası Tekniklerle Geliştirilmesi Devlet Planlama Teşkilatı Projesi Kesin Sonuç Raporu . Hatay: Mustafa Kemal Üniversitesi, 2008
KAPLANKIRAN, MUSTAFA Et Al. Hatay İlinde Turunçgiller Trabzon Hurması ve Avokado Yetiştiriciliğinin Yeni Çeşit Anaç ve Derim Sonrası Tekniklerle Geliştirilmesi Devlet Planlama Teşkilatı Projesi Kesin Sonuç Raporu . Mustafa Kemal Üniversitesi, 2008.
KAPLANKIRAN, M. Et Al. (2008) Hatay İlinde Turunçgiller Trabzon Hurması ve Avokado Yetiştiriciliğinin Yeni Çeşit Anaç ve Derim Sonrası Tekniklerle Geliştirilmesi Devlet Planlama Teşkilatı Projesi Kesin Sonuç Raporu . 1st edn. Hatay: Mustafa Kemal Üniversitesi.
@book{book, author={MUSTAFA KAPLANKIRAN Et Al. }, title={Hatay İlinde Turunçgiller Trabzon Hurması ve Avokado Yetiştiriciliğinin Yeni Çeşit Anaç ve Derim Sonrası Tekniklerle Geliştirilmesi Devlet Planlama Teşkilatı Projesi Kesin Sonuç Raporu}, publisher={Mustafa Kemal Üniversitesi}, year={2008} }