Atıf Formatları
Farklı Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeşitlerinin NaCl Tuzuna Duyarlılığının Araştırılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. KARANLIK Et Al. , "Farklı Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeşitlerinin NaCl Tuzuna Duyarlılığının Araştırılması," Orta Anadolu’da Hububat Tarımının Sorunları ve Çözüm Yolları Sempozyumu , pp.365-374, 1999

KARANLIK, S. Et Al. 1999. Farklı Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeşitlerinin NaCl Tuzuna Duyarlılığının Araştırılması. Orta Anadolu’da Hububat Tarımının Sorunları ve Çözüm Yolları Sempozyumu , 365-374.

KARANLIK, S., ÖZKUTLU, F., ÖZTÜRK, L., gönül, b., irem, ö., & ÇAKMAK, İ., (1999). Farklı Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeşitlerinin NaCl Tuzuna Duyarlılığının Araştırılması . Orta Anadolu’da Hububat Tarımının Sorunları ve Çözüm Yolları Sempozyumu (pp.365-374).

KARANLIK, SEMA Et Al. "Farklı Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeşitlerinin NaCl Tuzuna Duyarlılığının Araştırılması," Orta Anadolu’da Hububat Tarımının Sorunları ve Çözüm Yolları Sempozyumu, 1999

KARANLIK, SEMA Et Al. "Farklı Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeşitlerinin NaCl Tuzuna Duyarlılığının Araştırılması." Orta Anadolu’da Hububat Tarımının Sorunları ve Çözüm Yolları Sempozyumu , pp.365-374, 1999

KARANLIK, S. Et Al. (1999) . "Farklı Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeşitlerinin NaCl Tuzuna Duyarlılığının Araştırılması." Orta Anadolu’da Hububat Tarımının Sorunları ve Çözüm Yolları Sempozyumu , pp.365-374.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SEMA KARANLIK Et Al. }, title={Farklı Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeşitlerinin NaCl Tuzuna Duyarlılığının Araştırılması}, congress name={Orta Anadolu’da Hububat Tarımının Sorunları ve Çözüm Yolları Sempozyumu}, city={}, country={}, year={1999}, pages={365-374} }