S. KARANLIK Et Al. , "Farklı Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeşitlerinin NaCl Tuzuna Duyarlılığının Araştırılması," Orta Anadolu’da Hububat Tarımının Sorunları ve Çözüm Yolları Sempozyumu , pp.365-374, 1999
KARANLIK, S. Et Al. 1999. Farklı Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeşitlerinin NaCl Tuzuna Duyarlılığının Araştırılması. Orta Anadolu’da Hububat Tarımının Sorunları ve Çözüm Yolları Sempozyumu , 365-374.
KARANLIK, S., ÖZKUTLU, F., ÖZTÜRK, L., gönül, b., irem, ö., & ÇAKMAK, İ., (1999). Farklı Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeşitlerinin NaCl Tuzuna Duyarlılığının Araştırılması . Orta Anadolu’da Hububat Tarımının Sorunları ve Çözüm Yolları Sempozyumu (pp.365-374).
KARANLIK, SEMA Et Al. "Farklı Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeşitlerinin NaCl Tuzuna Duyarlılığının Araştırılması," Orta Anadolu’da Hububat Tarımının Sorunları ve Çözüm Yolları Sempozyumu, 1999
KARANLIK, SEMA Et Al. "Farklı Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeşitlerinin NaCl Tuzuna Duyarlılığının Araştırılması." Orta Anadolu’da Hububat Tarımının Sorunları ve Çözüm Yolları Sempozyumu , pp.365-374, 1999
KARANLIK, S. Et Al. (1999) . "Farklı Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeşitlerinin NaCl Tuzuna Duyarlılığının Araştırılması." Orta Anadolu’da Hububat Tarımının Sorunları ve Çözüm Yolları Sempozyumu , pp.365-374.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEMA KARANLIK Et Al. }, title={Farklı Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeşitlerinin NaCl Tuzuna Duyarlılığının Araştırılması}, congress name={Orta Anadolu’da Hububat Tarımının Sorunları ve Çözüm Yolları Sempozyumu}, city={}, country={}, year={1999}, pages={365-374} }